FOTO by Instagram @ / @

Iće & piće

Kokos vino – egzotično i kremasto hit piće za svaki ljetni party

Krešimir Šustić 18. lipnja 2020.

Spoj bijelog vina i tropske delicije poziva na zabavu do zore!

Ljeto se već naveliko osjeća u zraku, a to najbolje možemo vidjeti po raznim egzotičnim poslasticama kojima nas svakodnevno časte proizvođači hrane i pića.

Omiljeni tropski aduti zauzeli su mjesta na policama u trgovinama i sve je u znaku lubenice, manga, grejpa i nezaobilaznog kokosa.

Osim što pašu za naša nepca, svojim nas mirisima i okusima vode na predivne pješčane plaže uz tirkizno more i kao da nam govore da je ispred nas vesela sezona u kojoj samo treba guštati.

Do sad ste vjerojatno stvorili ideju o tome koje ćete vrste pića konzumirati ovog ljeta, no ovaj novitet što ćemo vam predstaviti, natjerat će vas da promislite ponovno.

Vino s okusom kokosa koje je izašlo na tržište ove sezone, postalo je omiljeni alkoholni napitak masama diljem svijeta, a to nas uopće i ne čudi.

Napravljeno je od mješavine bijelog vina, kokosa i kreme, a sadrži i arome kokosovog vrhnja, živopisnog kolača od bijele čokolade, svježeg pirea od mlijeka, makarona od kokosa, jogurta od vanilije i bijelog papra.

Može se koristiti kao zasebno piće, baza za pripremu popularnih koktela ili u kombinaciji sa svježim voćkama kao zdravo-alkoholni napitak.

Sve što vam treba uz njega je dobra ekipa, lagana muzika i dekoracije kojima ćete ukrasiti čaše kako bi izgledale primamljivije.