FOTO by Kraš

Iće & piće

Kokos i naranča: KRAŠ Prekrašni kolačići stižu u dva sočna izdanja!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2023.

Kakav kolačić, takav trenutak. Prekrašan.

Uz 6 već dobro poznatih okusa PreKrašnih kolačića, iz tvornice Kraš stižu još dva neodoljiva.  Oni su prhki, oni se tope u ustima, oni su puni energije i prekrašno stoje na policama trgovina.

Prvi Prekrašni kolačići koji su se upravo pojavili na policama supermarketa sastoje se od tamnog peciva s punjenjem od naranče, djelomično prelivenog čokoladom. Dovoljan je samo jedan zalogaj da nas odvede u slatki trenutak sanjarenja.

Tu su još jedni, jednako slatki Prekrašni kolačići. Riječ je o svijetlom čajnom pecivu s mliječnim punjenjem, prelivenom čokoladom i posuto kokosom. Idealna kombinacija slatkog doživljaja koji će svaki trenutak učiniti nezaboravnim, zar ne?

Užitak je najbolji način kako započeti dan i učiniti ga posebnim, stoga ne propustite kupiti barem jedan od dva nova okusa koji će osvojiti i ona najistančanija nepca.

Siječanj je uistinu depresivan mjesec, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego se nagraditi pažljivo pripremljenim biskvitima sa zavodljivim punjenjem. Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.