Moda

Koketan crni bodi s oversized mašnom podiže prašinu!

Viktoria Šafranić 17. ožujka 2021.

A podići će i temperaturu gdje god se pojavi...

Toliko elegantan, a istodobno zavodljiv, crni bodi koji smo pronašli na Instagramu dolazi s potpisom talijanske modne kuće Saint Marc, koja se nalazi u Milanu. Nismo sigurni postoji li mogućnost online naručivanja preko Instagrama, no planiramo to istražiti jer je zaista dostojan kupnje.

Iako bi na prvu mnogi zaključili da je riječ o donjem rublju, atraktivna mašna čini ga savršenim za svečanije prigode, gdje bismo ga kombinirali uz glamurozne crne ili bijele hlače.

Bez obzira nosili ga samostalno ili uz strukirani sako, ovaj će bodi biti u centru pozornosti. Mi bismo ga uklopili uz prozirnu točkastu bluzu od organze ili jednostavnu bijelu košulju…

Predlažemo da uz njega nosite visoku punđu ili rep kako bi jedan od glavnih aduta na tijelu – vrat, u potpunosti došao do izražaja.

Ogrlica s biserima pristajat će uz njega kao salivena. Vidimo ga i uz traperice, suknje zvonolikog kroja, a za romantične i strastvene večere, samo uz visoke potpetice i prigodan šeširić ili visoke svilene rukavice.

Čak i ako ne uspijemo direktno doći do njega, ovaj nam je bodi inspiracija koju možemo pokazati krojačici prilikom idućeg važnog događaja.

Ako baš kao i mi imate nekog pouzdanog tko vam sve modne kreacije može provesti u djelo, onda svakako spremite ove fotografije jer kad tad će se ukazati prava prilika za nošenje istog.