FOTO by Amazon

Zabava

Kofer koji vas prati u stopu! Može li bolje?

Mia Vodopija 24. lipnja 2021.

Okorijelo lijeni turisti napokon su došli na svoje!

Sada kada je strah od korone i putovanja utihnuo, vrijeme je za nove avanture. Koliko puta vam se desilo da vas ruka boli od konstantne vuče kofera? E pa ta bol je iza vas jer je vrijeme da upoznate Cowarobota!

Cowarobot je prvi svjetski robotski kofer umjetne inteligencije koji vas automatski slijedi. Nema potrebe za uređajima za nošenje ili daljinskim upravljačem, laserski radar s autonomnom kontrolom i bez napora prepoznaje svog vlasnika, što znači da vas automatski prati i izbjegava prepreke.

Kućište mu je Smart Lock, a njegova baterija za napajanje može se koristiti i kao prijenosna banka napajanja.

Kofer ima ručnu kontrolu – automatski ostaje blizu i prati vaš ritam. Jednostavno uhvatite ručku i odaberite ručni način.

On pametno izbjegava prepreke – manevriranje oko prepreka i ljudi da se brzo vrati na pravi put.

Krasi ga inteligentno praćenje – Cowarobot zna gdje ste i šalje upozorenja kada ste udaljeni više od 6 metara. Putnički robot kofer napravljen je za životnu avanturu: Cowarobot koristi samo najkvalitetnije materijale i komponente vrhunskih dobavljača.

Još jedna pozitivna stavka jest jednostavan pristup za punjenje svih vaših mobilnih uređaja. On naime dolazi s baterijom od 92 Wh koja vam omogućuje da budete u pokretu do 19 kilometara ili da u potpunosti napunite do 8 mobilnih telefona.

Za sve ljubitelje mora, ponesite svoj Cowarobot na brod – da, Cowarobot će vas hrabro slijediti čak i na brod!

Ako smo vas uspješno uvjerili da je Cowarobot baš za vas, možete ga nabaviti na Amazonu.