FOTO by Klippy

Zabava

Klippy & Elegant.hr te bogato nagrađuju!

admin 13. srpnja 2021.

Upoznaj slavnu osobu i osvoji shopping u omiljenoj trgovini!

Svi znamo Eminemov mega hit “Stan” u kojem se pjevač izvanredno snašao u ulozi pripovjedača donoseći priču o odnosu fanova i zvijezda. 

Također znamo i da je tanka granica između  obožavatelja i vrebača, ali kada je riječ o upoznavanju omiljene zvijezde znamo da cilj ne bira sredstva.

Foto: YouTube

Dear Slim, I wrote you but still ain’t callin’
I left my cell, my pager, and my home phone at the bottom
I sent two letters back in autumn, you must not-a got ’em
There probably was a problem at the post office or somethin’…

Svatko od nas ima svoju zvijezdu ili idola kojeg bi voljeli upoznati, ali kao i u slučaju Stana, znamo da je to ponekad nemoguće.

Od 2000. godine, kada je siroti Stan pohod na upoznavanje svog idola završio tragično, prošli je dosta godina, tehnologija je napredovala i sa sobom donijela revoluciju u upoznavanju svojih omiljenih zvijezda.

Klippy – aplikacija u kojoj kreativnosti nema granica

Bez obzira želite li upoznati svoju zvijezdu ili želite da ona vama dragoj osobi snimi čestitku ili neki savjet to možete napraviti u samo nekoliko koraka. Klippy je samo softver aplikacija koja vam nudi instant kontakt sa Starom, a kako ćete ga iskoristiti i što ćete s njim realizirati – samo je nebo granica!

U samo nekoliko klikova odabirete i naručujete svog Stara s kojim dogovarate čestitku, spačku ili nešto sasvim treće za vašu dragu osobu.

Možda vam frend ima Tinder date i vi mu trebate dati savjet što da radi i kako se ponaša. Ako ne znate što mu reći razmislite o angažiranju profesionalne osobe koja će mu pomoći u realizaciji svakog koraka kako bi čvenk prošao savršeno.

Ako želite čitavu priču začiniti šačicom humora, umjesto profesionalca angažirajte komičara, a kada Aleks Curać Šarić uzme stvar u ruke onda to izgleda otprilike ovako:

Sport, moda, TV, radio, glazba…

Na Klippy aplikaciji možete pronaći Starove iz raznih kategorija, a na vama je izaberete onog koji će najbolje odgovarati vašoj kreativnoj ideji.

Raspjevani Starovi dobrog i malo manje dobrog glasa, poznata televizijska lica, modni gurui i zvijezde na društvenim mrežama – svu su tu za vas i spremni su da vašu ideju realiziraju u nešto što ćete pamtiti cijeli život.

Izazovi svog Stara

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković već nekoliko godina oduševljava svojim modnim kombinacijama. Izazovi ju na Outfit challenge i saznaj da li za 100 kuna možeš kupiti bolji outfit od nje. Sigurni smo da ne možete!

Misliš da možeš napraviti više sklekova od Marka Lončara? Razmisli još jednom! Ako niste spremni za izazov sklekova uvijek ga možete pitati za savjet o treninzima, prehrani i sl.

Srce poduzetničko

Osim svoje zabavne strane platforma Klippy njeguje i društvenu odgovornost, a u ovom slučaju radi se o akciji “Srce poduzetničko“. Nekoliko desetaka hrvatskih poduzetnika postali su Klippy Starovi čija je zadaća svojim savjetima i iskustvom pomoći svakom tko treba poslovni ili privatni savjet.

Cilj ove akcije je skupiti 500 tisuća kuna za prijenosni inkubator neophodan najmlađim pacijentima Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku. 

Nikola Žinić, Manuela Šola, Ivan Zubak, Tana Zimmermann i Hrvoje Bujas samo su neki od poduzetnika koji su svojim višegodišnjim iskustvom spremni dati zlata vrijedan savjet. 

Zlata vrijedna je i ova akcija, a na vama je da postavite pitanje za sebe te pomognete najmlađim pacijentima u Sisku.

Naruči Klippy i osvoji vrijedne nagrade

Osim zabave, smijeha i radosti, svaki naručeni Klippy pruža vam mogućnost da osvojite vrijedne nagrade. Posjeti nas na Facebook stranici i sudjeluj u igri darivanja, a Klippy koji si naručio za svog prijatelja ili člana obitelji samo će povećati mogućnost da osvojiš shopping u svojoj omiljenoj modnoj trgovini.

Pripremili smo 10 bonova od 200,00kn i glavnu nagradu – bon od 1000,00kn.

Svi su gore…

Iako relativno mlada, aplikacija Klippy već je privukla velik broj poznatih osoba koji su spremni ostvariti svaku vašu želju. Baza Starova svakodnevno raste, kao i broj neobičnih želji s kojima se susreću i koje na kraju bivaju i uspješno realizirane.

Žanamari, Bojan Jambrošić, Damir Kedžo, Maja Bajamić, Sandi Cenov, ZSA ZSA, Ribafish, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Nevena Rendeli Vejzović, Aleks Curać Šarić i mnogi drugi već su postali dio Klippy obitelji i spremni su ispuniti svaki vašu želju.

Baza Starova iz dana u dan raste, a na vama je da pronađete onog koji će od vaše ideje napraviti nešto ludu i nezaboravnu video uspomenu.

Posjetite Klippy i pogledajte primjere čestitka, spački i savjeta koje i vama mogu poslužiti kao odlična ideja.

Zapratite Klippy i na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje se možete još više inspirirati za kreiranje najoriginalnije čestitke ikad.