Moda

Klasična elegancija utkana u nove Parfois sandale na blok petu!

Viktoria Šafranić 21. lipnja 2021.

Totalno su tres chic!

Ljeto je stiglo u punom smislu te riječi i sve što o čemu ovih dana razmišljamo je gdje ćemo se osvježiti. Oni sretnici koji su u blizini mora nakon posla uredno mogu prošetati do plaže, a mi koji smo suočeni s užarenim gradskim asfaltom, eventualno ćemo se uputiti do obližnjeg bazena.

Još jedna stvar o kojoj razmišljamo je odjeća i obuća. Ne želimo da nas išta opterećuje u narednoj sezoni i preko dana ćemo birati odjevne komade napravljene od laganih tkanina, kao i nisku obuću u kojoj ćemo barem malo opuštenije koračati.

Visoke temperature preko dana tjeraju nas da što više vremena provodimo u zatvorenom prostoru pod klimom, no barem je večer savršena za druženja na otvorenom. U takvim situacijama, kada sunce zađe, poželimo se spremiti i biti viđeni, te u društvu najdražih osoba ispijati koktele na nekoj od terasa ili rooftopova.

Upravo za takvu priliku pronašli smo jednog favorita, divne cipele koji su pravi primjer klasične elegancije. Parfois je u svoju ponudu uvrstio camel smeđe sandale na blok petu koje su istodobno graciozne i jedinstvene. Prednji čvor koji tvori mašnu i peta od rafije čine ih nezaobilaznim ljetnom obućom za sva aktualna zbivanja u gradu.

Također, rezervirane su i za godišnji odmor kada se preselite na neku od željenih destinacija. Kada se uputite u beach bar, imat ćete što odjenuti jer će božanstveno pristajati uz bijelu haljinu broderie uzorka.

Njihova cijena iznosi 350,00 kuna, a pronaći ih možete OVDJE.