FOTO by Reserved

Moda

Klasična elegancija dolazi u obliku Reserved crnih sandala s ružama!

Viktoria Mikulić 10. svibnja 2023.

Ako želite izgledati profinjeno, a da pritom niste u centru pažnje, novitet poznatog brenda pravi je modi odgovor…

Svatko od nas ima različitu osobnost. I dok neki uživaju pod svjetlima reflektora, drugi se jednostavno vole držati po strani. Ipak, jedno je sigurno. Apsolutn svatko teži tome da izgleda lijepo i svima nam je drago kada primimo kompliment, premda se neki kasnije zacrvenjeli.

Za sve one koji cijene elegantan stil odijevanja i kamo god se uputili, izgledaju profinjeno, a istodobno ne vole biti u centru pozornosti, pronašli smo sandale koje će zadovoljiti upravo njihove kriterije.

Novi model pojavio se u Reserved trgovinama, a isti dolazi u crnoj boji. Ove sandale posebne su zbog detalja crnih ruža koje se nalaze s prednje strane, a koje naizgled klasičnu cipelu pretvaraju u pravo maleno remek djelo.

reserved crne sandale

Osim što izgledaju stylish, ove cipele dolaze s potpeticom od 6,5 centimetara što je sasvim dovoljno da u njima provedete noć na plesnom podiju. Uklopit će se uz mnoštvo odjevnih komada, no sugeriramo da ih iskombinirate uz kraće ili midi modele haljina, suknji ili kombinezona kako bi u potpunosti došle do izražaja.

Cijena Reserved sandala iznosi 49,99 EUR i dostupne su na LINKU u veličinama od 36-41.