Moda

Kišan dan poput ovog volimo razvedriti točkastim bluzama

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Prozirne ljepotice u bijeloj i crnoj nijansi zrače ženstvenošću!

Mnogi od nas nisu ljubitelji kiše, pogotovo ako moramo obavljati razne zadatke trčkarajući gradom jer u većini slučajeva nam čak ni kišobran nije od prevelike pomoći.

Prilikom ove padaline, najbolje je ostati doma, pokriti se toplom dekicom i uživati slušajući je kako kucka po prozorima i u potpunosti nas umiruje.

Kako bi nam dan postao ipak malo vedriji i veseliji, odlučili smo se baciti u omiljenu aktivnost uz koje i tmurnost postaje zabavna, a riječ je o shoppingu.

Švrljajući raznim web shopovima, završili smo na stranici Boohoo koja je naša česta modna postaja zbog svojih trendy artikala, a kako bi stvar bila dodatno začinjena, trenutno nude i 30% popusta na svaki proizvod.

Osim što smo odjednom osjetili nalet pozitivne energije, u nama je zasjalo sunce i rastjeralo sivilo i oblake koji se ne mogu boriti protiv naše dobre volje.

Za oko nam je zapeo klasik svake garderobe, bluza, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj nijansi, a krasi je mega popularan točkasti uzorak.

Napravljena je od prozirnog materijala koji zrači ženstvenošću i seksepilom, pa je tako prigodna za noćne izlaske i romantične večeri u dvoje s boljom polovicom.

Idealno pristaje uz suknje i omiljeni par traperica, a u kombinaciji sa sandalama i salonkama daje nam look za pamćenje koji ćemo željeti isfurati još sto puta.

Ova dva zavodljiva modela možete kupiti klikom na LINK i prilikom idućeg izlaska oboriti sve s nogu.