Iće & piće

Kinder Schoko-Bons od bijele čokolade idealna je ljetna poslastica!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2019.

Sočan desert kojem nećete moći odoljeti!

Kinder slatkiši oduvijek imaju posebnu ulogu u životima djece i njihovih roditelja. Nakon kreirane prve slastice s naglašenim obiteljskim vrijednostima – Kinder Chocolate, kroz godine uslijedilo je još pregršt ukusnih čokoladnih slatkiša kojima rijetki mogu odoljeti.

Jedan takav proizvod iz Kinder obitelji definitivno je Schoko-Bons, zabavni bombon s mliječnim punjenjem koji sadrži komadiće lješnjaka skrivene ispod sloja mliječne čokolade. Ovaj desert nazvan je još i ‘zabavom koja se dijeli’, a budući da u vrećici dolazi najmanje 32 bombona, neće nam biti žao podijeliti koji komad s ostatkom obitelji.

Mnogima je ovaj maleni, no bombastičan desert postao omiljen proizvod koji u trenu nestaje s polica, a sada dolazi u još sočnijem izdanju, s bijelom čokoladom.

Uz standardni Schoko-Bons, na policama Interspara ovih je dana osvanuo sličan, no još privlačniji omotan bijelom čokoladom. Ovaj desert od bijele čokolade punjen je mliječnom kremom (42,5%) s lješnjacima te je idealna poslastica za ljeto. Toliko je ukusan da biste ga mogli smazati prije nego što dođete do blagajne.

Mi smo ga probali i možemo reći da zaslužuje čistu peticu, a dodatno nas je iznenadio i broj bombona unutar vrećice, točnije 34 komada. Novi Schoko-Bons definitivno će biti HIT slatkiš!