FOTO by Instagram @dandelionseeds.jastip / @globalfoodnews

Iće & piće

Kinder Schoko-Bons Crispy uljepšao nam je radni ponedjeljak!

Viktoria Šafranić 31. svibnja 2021.

Slatko-hrskava poslastica s čijom se konzumacijom nećemo moći zaustaviti...

Ako na ovom svijetu postoji osoba koja nije čula za Kinder, neka se pokrije po glavi i zauvijek šuti. Najslađi brend ikada u povijesti čovječanstva iza sebe ima milijarde zadovoljnih kupaca, kao i najbogatiju paletu slatkih proizvoda.

Ne znamo je li nam bolji Kinder Bueno, Kinder Cards, Kinder Schoko Bons, Kinder Milch Schnitte, Kinder Pingui ili kultna Kinder čokoladica – toliko su sočni da ih sve jednako obožavamo.

Iz generacije u generaciju Kinder se prenosi i jedan je od rijetkih kojeg vole sve životne dobi. Ova prefina čokoladna čudesa jedemo kao desert, kada smo tužni, veseli, kada nam je dosadno, kada se družimo – dobrodošli su u svim prigodama.

Onda nije nimalo iznenađujuće što nam se pojave leptirići u trbuju kada saznamo da naš omiljeni čokoladni proizvod dobiva novu verziju.

Kao što smo bili uzbuđeni kada je izašao Kinder Bueno s bijelom čokladom, gotovo jednako smo ushićeni sada kada smo saznali da se na tržištu pojavila nova slasna vrećica – Kinder Schoko-Bons Crispy.

Novitet također dolazi u ovalnom obliku, s ukusnim nadjevom od mlijeka i kakaa unutar hrskavog biskvita obloženog mliječnom čokoladom. Najposebnija mu je ipak vanjska strana, prekrivena hrskavim kakao posipom.

Ovaj slatki desert pucketa u ustima te pruža nevjerojatan doživljaj okusa. Ako volite standardni Schoko Bons, zavoljet ćete i ovaj slatki grijeh.

Ovu smo vijest saznali putem Instagrama, a nadamo se da ćemo ga uskoro ugledati i na našim policama.