FOTO by Instagram @globalfoodnews / @foodnewsluxembourg

Iće & piće

Kinder mini eggs – čokoladne poslastice stižu u uskršnjem ruhu!

admin 09. veljače 2023.

Njamiiiii...

Osim što je sutra petak i cijeli vikend je pred nama, donosimo još slatkih vijesti, a to su Kinder mini eggs čokoladna jaja koja su se pojavila na policama inozemnih supermarketa. Prije nekoliko mjeseci smo predstavili Kinder Bueno jaja u blagdanskom ruhu, uz koje je svaki čokoljubac dočekao Božić, a sada su nam pripremili još jednu poslasticu koja će osvojiti i najistančanija nepca.

Spremni za Uskrs uz Kinder mini čokoladna jaja!

Na Instagram profilu GLOBAL FOOD NEWS, pronašli smo Kinder čokoladna jaja u uskršnjem ruhu. Ne znamo je li nam ljepša ambalaža ili ono što je unutra. Ipak biramo ono unutra jer tko bi mogao odoljeti sočnom punjenju….

Kremasta Kinder jaja napravljena su od vrhunske glatke mliječne čokolade, mlijeka u prahu , kakao maslaca, i kakao mase. Ove uskršnje poslastice doista su savršenstvo u svakom zalogaju (nismo isprobali, ali barem tako igledaju). Djeca i odrasli podjednako će voljeti okuse i teksturu, što ih čini obaveznim desertom nakon uskršnjeg ručka.

Iako ih još uvijek nismo ugledali kod nas, dva mjeseca nas dijeli do Uskrsa stoga imamo vremena… Držimo fige da se uskoro pojave i u lokalnom supermarketu.