FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Kinder Kinderini – nova poslastica simpatičnog dizajna iz Kinder obitelji!

Daria Lovrić 13. rujna 2023.

Hrskavi kolačići punjeni mliječnom kremom i čokoladom!

Svi koji vole slatkiše već od najranijeg djetinjstva razvijaju posebnu naklonost prema proizvodima iz Kinder asortimana. S godinama se možda mijenjaju ukusi i preferencije, ali kad su u pitanju slastice iz Kinder obitelji, ljubav ostaje nepromijenjena.

Iako svaka osoba ima svoje omiljene proizvode, slobodno možemo reći da nas apsolutno oduševljavaju svi Kinder proizvodi. Iako često naginjemo prema klasičnim originalnim Kinder proizvodima, neki od noviteta poput Kinder Cards-a, u jednom zalogaju zauzmu prvo mjesto među našim favoritima.

Slatkoljupci pozor! Stiže nam nova poslastica

Kinder je ovog puta najavio dolazak posebnog hrskavog proizvoda koji pretpostavljamo podsjeća na okus Kinder Cards keksića.

Naziva Kinder Kinderini, simpatični kolačići osvajaju prvenstveno Italiju, a mi se nadamo da ćemo ih uskoro vidjeti i na našim policama.

Kinder Kinderini
Kinder Kinderini

Poznato je da Talijani vole slatko, a slatkiše često jedu i za doručak. U skladu s tim, Kinder je kod njih donio keksiće koji će uz kroasane, danska peciva, torte i druge kekse postati must-have namirnica za vrijeme doručka ili popodnevnog snacka.

Kinder Kinderini 1

Nas je posebno oduševio simpatični dizajn Kinder kolačića. U obliku malenih jaja, keksići s kapama, sunčanim naočalama, isplaženim jezikom Kinderini nam se smiješe i uveseljavaju početak dana. Preslatki keksići dolaze u vrećici i punjeni su mliječnom kremom i čokoladom.

Možemo se samo nadati da će vrlo brzo stići i kod nas, a ako uskoro putujete u Italiju ne zaboravite kušati i kupiti zalihe ovih ukusnih Kinder keksića.