FOTO by Kinder Italia

Iće & piće

Kinder Happy Hippo u preukusnoj bijeloj verziji s kremastim lješnjakom!

Viktoria Mikulić 12. rujna 2023.

Ljubitelji preslatke čokoladice u obliku nilskog konja, jeste li spremni za novu poslasticu?

Svi smo dobro upoznati s Kinder Happy Hippo Cacao, ukusnom poslasticom s finim mliječnim punjenjem i kakao kremom u hrskavom vaflu u obliku vodenkonja. Kinder Happy Hippo je ukusan biskvit od oblatni u obliku nilskog konja s dvostrukim krem ​​punjenjem. Napravljen je bez umjetnih boja, bez umjetnih konzervansa, bez hidrogeniziranih masnoća.

Riječ je o slatkišu u kojem podjednako uživaju djeca i odrasli. Osim što izgleda preslatko izvana, još je sočnije njegovo punjenje, stoga ne čudi što često nestane u samo dva zalogaja.

Baš poput Kinder Buena, Dupla i još nekih drugih čokoladica, Kinder Happy Hippo također je poprimio novo ruho – u kremasto bijelom izdanju.

Upravo smo u Italiji primijetili još jednu verziju za koju nismo sigurni da je stigla i kod nas. Riječ je o 5 ukusnih pojedinačno zapakiranih keksića u obliku nilskog konja s nadjevom od kremastih lješnjaka. Ovu deliciju također možete pronaći i u samostalnom punjenju.

Kinder Happy Hippo idealan je za svako doba dana, a najviše ga volimo kao desert ili užinu između obroka. Ako i vi jednako obožavate slatkiš u obliku nilskog konja, nadamo se da imate nekoga u Italiji tko će vam čim prije dopremiti isti. Ukoliko ga slučajno ugledate na našim policama, molimo vas da nam dojavite.