FOTO by Tyla.com

Dom

KINDER BUENO KOKTEL – užitak za sladokusce

Mia Vodopija 25. svibnja 2021.

Za sve ljubitelje slatkog, donosimo vam izuzetno ukusniju alternativu vašoj uobičajenoj čaši vina.

Ljeto je pred vratima, a mi žudimo za sunčanim vremenom, dobrim vibracijama i savršenim koktelima dok se sunčamo negdje na pješčanoj plaži.

Za sve one sladokusce koji se ne mogu zasititi slatkog, donosimo vam izuzetno ukusniju alternativu vašoj uobičajenoj čaši vina. Zašto ne biste pokušali smiksati koktel Kinder Bueno od bijele čokolade?

O moj Bože, mi slinimo za ovime! Tvorac recepta je tiktoker Ant Morley, koji je na ideju došao nakon što je predložena na mreži.

Oduvijek sam volio Kinder Bueno, pa sam morao napraviti koktel baziran na njemu“, rekao je.

Jednog dana sam osmislio recept i koktel je bio nevjerojatnog okusa. Također sam znao da većina ljudi voli Kinder Bueno, tako da sam pretpostavio da bi ovo mogao biti novi popularni recept!

Da biste napravili slatki napitak, dovoljno je napuniti visoku čašu ledom, s 50 ml Baileysa i 25 ml Kahlue. Zatim dodate 25 ml slane karamele, 50 ml poluobranog mlijeka prije nego što se posvetite pravoj stvari – unutrašnjosti Kinder Buena.

Sve sastojke ulijte u shaker i dobro sve promiješajte prije nego što koktel natočite u čašu za koktele. Ako se osjećate extra dekorativno, koktel možete ukrasiti drugim Kinder Bueno štapićem.

Također možete napraviti pijani Bueno tako da dodate vodke i uliti ga u čašu točno onako kako biste napravili margaritu. Za one koji žele pustiti mašti na volju, možete ukrasiti čašu Nutellom ili dodati mrvice čokoladnog keksa ili biskvita.

Mojitosi i Cosmopolitani pomaknite se – ove godine bit ćemo posvećeni Kinder Bueno koktelima!