KeepCup – idealne šalice za sve one koji satima vole pijuckati kavicu!

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2018.

Neka vam dan započne ovom unikatnom, modernom i praktičnom staklenom šalicom za kavu…

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o hrvatskoj web trgovini Bioroot čiji je bogat asortiman namijenjen očuvanju zdravlja svakog pojedinca. Kako bi kupcima omogućili samo ono najbolje od prirode, pomno odabiru svaki proizvod te se uvijek trude da ono što nude bude iznimne kvalitete kao i modernog dizajna.

KeepCup

Nedavno smo ponovno zavirili na njihovu službenu web trgovinu te ostali impresionirani cjelokupnim redizajnom. Budući da je kod online kupovine najvažnije kupcu osigurati jednostavnost i praktičnost, drugim riječima omogućiti da kupnja prođe bez ikakvih poteškoća, osmislili su veoma pregledan koncept gdje istog trenutka znamo gdje ćemo pronaći ono što nas zanima. Osim toga, svaki od proizvoda ima naveden opis i certifikate što dodatno naglašava profesionalnost.

KeepCup

KeepCup

No da ne duljimo, vratimo se na ono što nas je otpočetka i potaknulo na pisanje ovog članka. Iako su nam njihove staklene bočice za vodu i Ecoffee šalice nešto prelijepo i svi ste baš poput nas za njima poludjeli, vrijeme je da svim kavoljupcima predstavimo ovaj originalan i moderan proizvod. Ovog puta za oko su nam zapele KeepCup šalice za kavu idealne za sve one koji traže jasnoću.

KeepCup

Po čemu je KeepCup šalica toliko posebna?

Izrađena od kaljenog stakla, KeepCup Brew Cork Edition ima prirodni pluteni ovitak. Pluteni ovitak se proizvodi u Portugalu iz ostataka od proizvodnje vinskog pluta i lijep za držanje. S vremenom će patina na njemu ispričati priču o vašem korištenju.

Svaka od ovih zanosnih šlica je ručni rad. One dolaze u klasičnoj i mini varijanti, a krase ih boje od crne, smeđe, nebesko plave pa sve do upečatljivih pink, tirkizne i žute nijanse.

KeepCup

Nekoliko savjeta kako što duže očuvati ove jedinstvene šalice:

– Za najbolje rezultate perite ih na ruke.
– Poklopac se može zagrijati do 110 stupnjeva.
– Izrađena od tvrdog kaljenog stakla – nije neslomljiva, ali je iznenađujuće izdržljiva.
– Dostupni zamjenski dijelovi.

Ove predivne šalice za kavu, kao i mnoge druge proizvode potražite na web trgovini Bioroot. Također, kako ne biste propustili novosti, web trgovinu Bioroot obavezno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

#zakavoljupce IGRA DARIVANJA

U suradnji s web trgovinom Bioroot, jednu sretnicu nagradit ćemo KeepCup limited edition šalicom za kavu. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica KeepCup limited edition šalice za kavu je Iva Buconjić Novak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

KeepCup