Promo

KEDŽO IMA NOVU BALADU KOJU OBOŽAVAMO!

PR 10. siječnja 2018.

Za novu osjećajnu ali snažnu pjesmu zaslužni su Sonja Buljan koja je napisala tekst te Miro Buljan koji potpisuje glazbu, aranžman i produkciju. Nakon velikih uspješnica “Sve u meni se budi” (u duetu sa Zsa Zsom) koja je osvojila priznanje Hrvatske diskografske udruge za najbolju pjesmu 2017. godine i singla “Ljubavi moja”, Kedžo nastavlja nizati […]

Za novu osjećajnu ali snažnu pjesmu zaslužni su Sonja Buljan koja je napisala tekst te Miro Buljan koji potpisuje glazbu, aranžman i produkciju.
Nakon velikih uspješnica “Sve u meni se budi” (u duetu sa Zsa Zsom) koja je osvojila priznanje Hrvatske diskografske udruge za najbolju pjesmu 2017. godine i singla “Ljubavi moja”, Kedžo nastavlja nizati vrhunske pjesme.

Upravo u njima dolazi do izražaja njegov izuzetan glazbeni talent, moćan vokal koji dominira cijelom izvedbom te emocije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tekst refrena “Za tebe sve izgubit ja spreman sam bez pitanja…” kao da predskazuje ovoj pjesmi visoke pozicije na radijskim top listama. Mnogi će se pronaći u stihovima koji podsjećaju da smo za ljubav spremni postati “vojnicima” i za voljenu osobu napraviti baš sve. Ovu nježnu baladu prati i video spot Luke Sepčića snimljen na atraktivnoj lokaciji u Villi Mosorini, u Maružinima, bajkovitom malom mjestu u Istri.

Prelijepa djevojka za koju je Kedžo spreman postati “vojnikom ljubavi” zove se Ena Kiralj. Upravo se ona pojavljuje u kadrovima gdje je barem na trenutak utjelovila djevojku za kojom Damir čezne i kojoj je otpjevao emotivne stihove.

Spot možete pogledati ovdje:

Ovaj mladi, nadareni pjevač iznova je dokazao da pripada samom vrhu hrvatske glazbe. Za njega je protekla godina bila i više nego uspješna, a Kedžo će ju pamtiti i po brojnim nastupima i koncertima.

Posebno emotivno bilo je na dva velika koncerta u njegovoj rodnoj Rijeci, ali i na koncertu u do posljednjih mjesta ispunjenoj zagrebačkoj Tvornici. Ako još niste, ne propustite poslušati zašto je Kedžo osvojio srca javnosti!