FOTO by Kofezita

Dom

Kavoljupci pozor! Na Kofeziti potražite preko 50 najfinijih aroma kave

admin 17. studenoga 2023.

Web trgovina čiji je cilj kupcima ponuditi samo najbolje od ovih cijenjenih zrnaca

Morat ćemo se složiti da za svakog kavoljupca nema slađe nego vrijeme provedeno uz šalicu omiljene kave. Nekima je to prva jutarnja kava, nekima je to kava za pauzu, a nekima je posljednja kava u danu ona najslađa. Bez obzira u kojem dijelu dana ju konzumirate, svaki put vas očara njen opojni miris i jaka aroma koja budi vaša osjetila.

Svatko od nas ima i svoj omiljeni način pripreme kave, od tradicionalnog kuhanja u džezvi pa do modernog pristupa u vidu kapsula. Ovog puta bit ćemo subjektivni i stati na stranu kuhanja friško mljevene kave čija nas aroma uvijek odvede daleko od svih problema.

Kao veliki ljubitelji kave predstavljamo vam web trgovinu čija će vas ponuda još više inspirirati te vam pružiti priliku da probate i neke nove, dosad neistražene arome.

Kofezita – mjesto vrhunskih kava malih europskih pržionica

Kada se na jednom mjestu okupi mali tim velikih ljubitelja kava rezultat je pokretanje i otvaranje internet trgovine čiji je cilj kupcima ponuditi samo najbolje od ovih cijenjenih zrnaca.

Ideja o otvaranju Kofezita web trgovine proizašla je iz ljubavi prema specijalitetnoj kavi i alternativnim metodama pripreme.

“Ispijanje kave je ritual koji nam donosi mir, čini nas sretnijima, a uz to je i visokovrijedni izvor antioksidansa. U našoj trgovini pronaći ćete vrhunske kave iz malih europskih pržionica, a kada ih probate zaljubit ćete se u specijalitetne kave na isti način kao i mi”.

Unutar ponude pronaći ćete preko 50 vrsti kave, a da stvar bude još zanimljivija svi kavoljupci moći će odabrati svog favorita i prema okusnim notama. Tako ćete moći odabrati orašaste note, čokoladne / kakao note, voćne note, slatke note ili cvjetne note, te ostale.

Osim kave pronaći ćete i opremu koja će vam olakšati pripremu najfinije šalice kave. Za sebe ili kao dar najvećem kavoljupcu, u nastavku donosimo nekoliko zanimljivih brendova koji bi vas mogli očarati svojom aromom i pričom.

Bogat izbor specijalitetne kave

Kofezita web trgovina stavlja naglasak na specialty kavu te su jedini u Hrvatskoj s ponudom te kave iz desetak europskih pržionica i iz petnaestak zemalja svijeta.

Možete pronaći brendove poput Etno Cafe, HAYB , LaCava, Le Piantagioni Del Caffe, Rocket Bean,Coffee Plant te Johan & Nyström, ali ipak se najviše ponose ponudom najveće norveške pržionice Solberg&Hansen te švedske pržionice Lykke koja prakticira organski, eko uzgoj kave.

Solberg & Hansen

Priča o Solberg & Hansen-u započinje u Oslu 1879. te su najveća i najstarija pržionica specijalitetne kave u Norveškoj. Pionirska su tvrtka u kavnoj industriji, kako u Norveškoj, tako I međunarodno.

Višestruko osvojene titule samo potvrđuju da Solberg&Hansen pržionica može zadovoljiti I najzahtjevnije kavoljupce – bilo da preferiraju espresso ili alternativno kuhanu kavu.

Lykke

Lykke je pržionica kave sa sjedištem u Švedskoj. Uzgajaju kavu organski, bez monokultura i u skladu s ljudima i prirodom – bez posrednika. Cilj im je da ništa i nitko ne bude oštećen dok uživate u dobroj šalici kave, a rezultat je savršeno pržena kava, s okusom porijekla.

Njihove vrećice kave sadrže savršeno pržena zrna, ali su i mnogo više od toga – one su biorazgradive, a njihove kapsule su kompatibilne s Nespresso® aparatima za kavu.

Najbogatiji izbor vrhunske kave

Unutar Kofezita web trgovine pronaći ćete kave iz svih krajeva svijeta. Naravno, tu prednjače zemlje Južne Amerike poput Brazila, Kolumbije i Perua, ali svoje horizonte možete proširiti počastivši vaše okusne pupoljke aromom kave iz Ugande, Kenije ili Indije.

U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih vrsti od kojih jedna može postati i vaš favorit u ritualu ispijanja kave.

Za najveće kavoljupce…

Osim ponude vrhunske kave malih europskih pržionica unutar Kofezite pronaći ćete i opremu koja će vam olakšati i učiniti zabavnijim svakodnevni ritual ispijanja kavice.

Možete pronaći aparate za kavu, mlince za kavu, dekantere za kavu,
kao i proizvode za alternativne načine pripreme kave. Od brendova tu ćete pronaći dobro poznati Bialetti, Hario, AeroPress i druge. A u ponudi imaju i bogat izbor šalica i eko šarenih čaša za višekratnu upotrebu.

Budući da su ispred nas dani darivanja razmislite je li ovo savršen poklon za nekog vama bliskog ljubitelja kave. Naši favoriti za poklone su kave od Coffee Plant pržionice, jer osim što su savršenog okusa imaju i neodoljiva pakiranja.

Neka vas kava inspirira svaki dan

Nadamo se da ste unutar članka već pronašli vrstu koja bi mogla biti vaš budući favorit, a za kompletnu ponudu posjetite i Kofezita web trgovinu unutar koje ćete pronaći preko 50 vrsti kave, a za još više inspiracije posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.