Kavoljupci! Morate probati gumene medvjediće s optimalnom dozom kofeina!

Antonija Andabak 28. travnja 2019.

Čaša puna kofeiniranih gumenih medvjedića mogao bi postati vaš novi jutarnji ritual!

Nikada vam ne bismo to učinili i sugerirali da promijenite jutarnju naviku ispijanja kave da nedavno nije kreiran novi i ukusan način za razbuđivanje – i mnogo je slađi od bilo kojeg okusa kave! Kolaboracijom američkih tvrtki Sugarfina i Alfred Coffee dobili smo kofeinirane gumene medvjediće koji služe kao perfektan izgovor da pojedemo nešto slatko odmah nakon buđenja.

Znate onaj osjećaj nakon radne pauze kada se svim snagama nastojite razbuditi pa posežete za svim raspoloživim sredstvima i napitcima da se dovedete u red. Sada je dovoljno posegnuti za čašom ispunjenom gumenim medvjedićima i uživati u slatkom okusu kave dok ne osjetite da ste konačno svoji.

Ovi slatkiši s okusom kave sadrže 60mg kofeina po pakiranju, što je ekvivalent jednom espressu i znači da njima slobodno možete zamijeniti jutarnju ili popodnevnu rutinu ispijanja kavice.

Ono najbolje dolazi, a to su okusi i to klasičan okus za one koje vole stvari držati jednostavnim i učinkovitim. Za one koji trebaju snažnije razbuđivanje na više razina tu su gumeni medvjedići s okusom bourbona (mislimo da smo našli našeg favorita), a za nježnije dušice tu je vanilla latte okus.

Čini nam se da smo se već razbudili! A vi?