FOTO by Ivan Ojdanić/Lazarus coffee

Iće & piće

Kavoljupci i ljubitelji čokolade, ova domaća web trgovina rezervirana je za vas!

Viktoria Šafranić 29. siječnja 2021.

Sve u znaku kave! Uljepšajte si dan i ubacite svog favorita u virtualnu košaricu…

Lagano buđenje, miris mljevene kave, izlazak na terasu, svjež zrak, sunce – sve su to sitnice koje život znače. Svi zaljubljenici u omiljeni kofeinski napitak znaju koliko kava utječe na naše raspoloženje.

Samo jedna šalica ujutro dovoljna je da puni elana krenemo u nove radne pobjede i sa smiješkom odradimo sve izazove koji su pred nama.

Tu je i ona poslijepodnevna kava u kojoj još više guštamo, prvenstveno jer je ne moramo popiti na brzinu, a i zato što je većina svakodnevnih obveza iza nas i možemo se prepustiti potpunom uživanju.

I dok mnogi kavoljupci svoje zadovoljstvo pronalaze u gutljaju kave, mi smo upoznali dva entuzijasta koji su ipak otišli korak dalje.

Jedan je fotograf, osoba koja ima viziju, mašta i kreativno razmišlja izvan okvira, dok je drugi predavač, čovjek koji čvrsto stoji na zemlji i netko tko uvijek realno sagleda sve mogućnosti, prednosti i nedostatke.

Kada se takve dvije pametne glave nađu, rezultat ne može biti ništa manji od fantastičnog. Iako karakterom različiti, imaju nešto zajedničko što je i glavni pokretač za pokretanje poslovanja, a to je ljubav prema kavi.

„Kava nije samo piće, ispijanje kave je neki ritual. Uz kavu dogovaramo poslove, družimo se, upoznajemo, zaljubljujemo. Idemo na kavu je najčešći poziv na druženje iako možda nećemo piti samo kavu.“

Nakon te spoznaje pokrenuli su vlastiti brend speciality kave pod nazivom ‘Lazarus coffee’.

Sve je krenulo prošle godine što i bez obzira što okolnosti nisu bile obećavajuće, osjećali su da je to dobra priča i da bi trebali pokušati. Taj se osjećaj pokazao ispravnim, a dokaz tome je i prvo prodajno mjesto koje od ovog tjedna možete pronaći u Avenue Mallu.

Iako je sve krenulo kao hobi, oni su zaista dokaz da onaj tko riskira, uistinu profitira. U kratkom roku stvorili su ozbiljan biznis koji je već pokazao svoje prve plodove…

Što se tiče asortimana, u ponudi su dvije vrste kave – Nicaragua i Brazil. Nicaragua je kremasta i ima okusne note mliječne čokolade i sušenog voća, dok Brazil ima okusne note meda, čokolade i badema te je ujedno i njihov najprodavaniji proizvod.

Uz kavu, nema većeg afrodizijaka od čokolade, stoga je ovaj kreativni tim lansirao i Lazarus chocolate liniju. Riječ je o tri vrste čokolade kao što su tamna čokolada s okusom kave, mliječna čokolada s prženim komadićima kakaa i bijela čokolada s komadićima maline.

Ako imate na umu zagriženog ljubitelja kave i želite mu omogućiti cjelokupan doživljaj ispijanja ovog bezvremenskog napitka, onda svakako škicnite njihovu ponudu poklon paketa koji se sastoje od kave i čokolade, a dolaze u preslatkom pakiranju s jutenom ili tekstilnom vrećicom i natpisom.

Osim toga, u njihovoj virtualnoj trgovini pronaći ćete i ljupke šalice, lončiće, majice kratkih rukava i hoodice u znaku kave.

Na ovu stranicu vam je dozvoljeno ući samo ako se nikada ne planirate odreći kave.

Šalu na stranu, detaljnije informacije o ovom uspješnom brendu saznajte putem njihove službene stranice www.lazaruscoffee.hr, a posjetiti ih možete i na simpatičnom štandu u Avenue Mallu.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.