FOTO by Vivre.hr

Dekor

Kavicu nakon obiteljskog ručka najbolje je poslužiti u šalicama s motivom Gnoma!

Antonija Andabak 10. prosinca 2021.

Još jedan preslatki božićni Vivre set!

Znate onaj osjećaj oduševljenja koji vas preplavi kada u omiljenom caffe baru dobijete kavu serviranu u predivnoj šalici? Upravo smo išli za time kada smo tražili idealan set koji će se naprosto savršeno uklopiti u Vaš blagdanski stol.

Doista, ne morate razbijati glavu što kupiti, a da za nekoliko stvarčica ne izdvojite značajnu količinu novca. Dovoljno je priuštiti si jedan kvalitetni set posuđa za serviranje kako bi Vi, Vaši ukućani te gosti uživali u pravom blagdanskom osjećaju dok primjerice, ispijaju kavicu nakon ručka.

Vivre je proteklih tjedana svoju ponudu obogatio onom božićnom, cjenovno nešto skuplji komadi doista su posebni, no mi smo tražili zlatnu sredinu. Što kupiti, a da se konkretno vidi tematika kupljenog seta, a da je istodobno kvalitetno te cjenovno prihvatljivo!

Naišli smo na porculanski set, upečatljivog dizajna gnoma koji mnogi često poistovjećuju s vrtnim patuljcima. Ovoga puta, umjesto vrtne dekoracije, gnomi su zauzeli gotovo vodeće dekorativno mjesto u božićnom interijeru, stoga i ne čudi popularnost ovog X-mas patuljka koji je uspješno ukrasio set šalica i tanjurića.

Gnom Set od 6 šalica i 6 tanjurića – 287,90 kn

Kava ili čaj, napitci su koje ćete s užitkom ispijati uz sjaj božićnih lampica i ukrašenog drvca. Zasigurno nema ništa slađe kada se nagradite jednim opuštanjem i ispijanjem toplog napitka nakon napornog dana. Tako otprilike zamišljamo upotrebu ovog simpatičnog seta u crveno- bijeloj kombinaciji. To je kombinacija u kojoj glavnu riječ vodi ilustracija na šalici, dok tanjurić s točkastim uzorkom odlično nadopunjuje božićnu ideju.

Poslužite li svojim dragim prijateljima i rodbini uz homemade keksiće i kolače, izrazi oduševljenja zasigurno neće izostati. Ovaj porculanski set možete kupiti na Vivre web stranici po cijeni od 287,90 kuna.