FOTO by Kraš

Iće & piće

Kava i kokos, naranča, kakao ili limun i đumbir? Kraš tamne čokolade možeš jesti bez grižnje savjesti!

Viktoria Šafranić 21. svibnja 2021.

One dolaze obojiti tvoj dan novim okusima kojima nećeš moći odoljeti!

Kraš Selection vrhunske tamne čokolade sa 60% kakao dijelova svojim bogatim okusom oduševit će istinske znalce i čokoljupce.

Ljubitelji tamnih čokolada mogu birati između četiri pažljivo odabrana okusa koji će unijeti savršenu malu dozu gorkog i slatkog te puno boja i okusa u svaki dan.

Vrhunska tamna čokolada Kraš Selection sa 60% Kakao dijelova, Kraš Selection Naranča, Kraš Selection Limun & Đumbir te Kraš Selection Kava & Kokos – zasladite se bez imalo grižnje savjesti.

Sklad koji nudi jedinstvena kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna idealna je kombinacija za odvažne i one željne neobičnih okusa.

Tamna čokolada u kojoj se isprepliću božanstveni okusi kakaa i naranče. Ukusna tamna čokolada s osvježavajućom notom naranče jamči pravu čokoladnu eksploziju okusa.

Tu je i vrhunska tamna čokolada s 60% kakao dijelova koja dolazi kao prava poslastica za ljubitelje gorko-slatkih okusa.

Tamna čokolada s kokosom i kavom idealna je za sve ljubitelje kokosa i kave koji se žele zasladiti bez grižnje savjesti. Finoj tamnoj čokoladi, s 60% kakao dijelova, dodane su arome kokosa i kave koje zajedno s čokoladom stvaraju vrhunsku mješavinu okusa.