FOTO by Instagram @katyperry / @jenniferaniston

Poznati

Katy Perry iznenadila objavom o kumi svog djeteta

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Jennifer Aniston dobila je tu čast!

Odabrati krsnu kumu svojoj malenoj bebi nije lak posao jer znamo da to mora biti osoba koja će imati posebno značenje u djetetovom životu i prema kojoj će dijete osjećati privrženost.

Glavni akteri današnje priče su Hollywoodski ljubimci, koji su nas iznenadili odabirom osobe kojoj bi povjerili svoje dijete.

Dijete Katy Perry i Orlando Blooma još nije niti rođeno, a već mu je predodređeno da bude svjetski poznata beba, pogotovo nakon što je popularna pjevačica odabrala kumu.

Radi se o jednoj od najplaćenijih glumica današnjice, Jennifer Aniston, s kojom se Katy zbližila za vrijeme karantene, te provodila dane šetajući se po brdima Los Angelesa.

Moment u kojem su je upitali “važno pitanje” rasplakao je sve troje, te su time potvrdili svoje čisto i neraskidivo prijateljstvo koje će biti okrunjeno predivnim povezivanjem.

Mladi par očekuje da će malena djevojčica stići za nekoliko tjedana i naveliko se pripremaju za dolazak njihove princeze na svijet.

Nakon što je trudnoću držala mjesecima u tajnosti, Katy se otvorila u javnosti i rekla zbog čega je odlučila postati majka.

Nakon što je ostvarila ciljeve u glazbenoj karijeri i na ljubavnom planu, odlučila je posvetiti se obiteljskom životu za koji kaže da je ispunjava više od ičega.