Poznati

Katie Holmes na New York Fashion Weeku pokazala strije na trbuhu u otvorenoj haljini

Antonija Andabak 20. rujna 2021.

U moru plastičnih operacija, opsjednutosti savršenim izgledom, Katie je pravo osvježenje!

Glumica Katie Holmes, najpoznatija po ulozi u tinejdžerskoj seriji Dawson’s Creek, ima tendenciju držati svoj privatan život podalje od svjetla javnosti, no ovih je dana posjetila jedan od najvažnijih modnih događanja sezone: New York Fashion Week.

42-godišnja glumica privukla je pozornost svojim prirodnim izgledom, ali i izborom haljine za taj događaj te je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija u crnoj, pripijenoj haljini s dugim naramenicama koja je otvorima istaknula njen trbuh.

Ako pogledate bolje, Katie nije bila namjera prikriti strije koje je ponosno pokazala ne samo na snimanju fotografija već i na modnom eventu.

Njena pojava izazvala je niz pozitivnih komentara poput onih da izgleda predivno, te da izgleda gotovo isto kao i prije dvadeset godina. Složit ćemo se da je Katie jedna od rijetkih celebrityja koje nisu posegnule za vidljivim estetskim korekcijama, te je time zadržala prirodan izgled.

Štoviše, Katie se trudi održati tonus tijela te priznaje kako vježba, ali ovih dana puno manje. “Prije sam samu sebe tjerala da vježbam pet puta tjedno, a sad mislim da ću vježbanje svrstati u kategoriju osobne njege i uživati u tome, a ne stavljati pritisak samoj sebi u vezi zdrave navike“, izjavila je 2019. godine.

Fotografije na kojima opušteno pozira u crnoj haljini bez grudnjaka i otvorom na dijelu trbuha na kojem se jasno vide bijele strije, jasna su poruka ženama da nitko nije savršen i da takve, kako ih Kate voli nazvati, “uspomene” nemaju mjesta retuširanju i uljepšavanju.

Osim po nekoliko zapaženih uloga u svojoj glumačkoj karijeri, Katie je najpoznatija po kontroverznom braku s glumcem Tom Cruiseom koji sve do nedavno nije htio vidjeti ni čuti njihovu kćer Suri, no kako tabloidi prenose, glumac radi na poboljšanju njihovog odnosa.