FOTO by Instagram @mariasilvestro / @milicivona / @primark

Moda

Karirani sako – savršenstvo za jesenske prijelazne dane

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Savršeni su za hladnije dane i večeri pred nama…

Napokon smo kalendarski ušli u jesen, što znači pregršt promjena.

Mijenja se boja prirode, iz zelene prelazi u narančasto-crvenu; mijenja se temperatura, koja se nakon najvrućeg zabilježenog ljeta snižava; sunčani dani polako ali sigurno postaju sivkasti pa i kišni…

Postaje nam jasno da su tople noći zamijenile one hladnije, kada bi nam dobro došao dodatni komad odjeće, koji bismo obukle preko odjeće u cilju usklađenog izgleda.

549,90 KN

Uz sve spomenute transformacije, vrijeme je da unesemo par promjena i u garderobu – da zamijenimo sve kratko iz ormara onim dugim toplim komadima, koji će nas grijati po hladnim jutrima i noćima.

279,90 KN

Ako želite komad odjeće koji će odlično izgledati uz haljine, suknje, hlače na crtu, traperice, kratke ili duge majice, a kojeg će lijepo zaokružiti čizme, gležnjače ili tenisice, vrijeme je da se bacite u potragu za novim blejzerom.

229,90  KN

Sako / blejzer je odjevni komad koji se savršeno uklapa u svaki outfit, ne samo kao rješenje za hladnije razdoblje, već i za sve one koji žele izgledati ozbiljnije i stylish.

€390.00

Na web shopovima high street brendova pronašli smo 10 bezvremenskih kakriranih blejzera na stranicama Zare, Manga, Tommy Hilfigera, Reserveda, Stradivariusa, pa i Aleksandre Dojčinović. Zanimljivu ponudu pogledajte u galeriji i pronađite za sebe komad kojeg se doista isplati kupiti!

Blejzeri su svoju popularnost stekli još u modi 80-ih, sa svojim naglašenim ramenima i oversized krojevima. Sako je zato oduvijek onaj komad odjeće koji će vas spasiti kada želite podići cijeli outfit na novu razinu.

Nadamo se da ćete odabrati jednog od naših favorita i osjećati se toplo i stylish ove jeseni!