FOTO by Stradivarius

Moda

Karirane, cvjetne, prugaste – Stradivarius ravne sandale od jute ljetni su favorit!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2021.

Obuća za kojom će se svi okretati...

Kada bismo morali opisati ljeto, isto bi bilo satkano upravo u ovakvim vibrantnim uzorcima koji su se pojavili na policama Stradivariusa.

Većini omiljeno godišnje doba, prvenstveno zbog dugoočekivanog odlaska na godišnji odmor, trebalo bi biti ispunjeno upečatljivom paletom boja koje pršte na sve strane i govore samo jedno: Vrijeme je za odmor, bezbižnost i uživanje.

Ispred poznate high street trgovine nije bez razloga svakodnevna gužva. Ponekad smo spremni čekati i pola sata znajući da ćemo izaći sretnog lica, s najtrendi stvarčicama po super cijenama.

Od stylish obuće, obuće, modnih dodataka do accessoriesa za kuću, sve je toliko šarmantno i kreativno osmišljeno da nam ne preostaje ništa drugo nego pohrliti u shopping.

Kada smo konačno mislili da smo se kompletno opremili za ljeto s obzirom na atraktivna sniženja brojnih brendova, nama je za oko zapeo jedan novitet. Nema veze što nije na popustu, cijena mu je svakako prihvatljiva.

Riječ je o modelu ravnih sandala koje dolaze s potplatom od jute, a kase ih trake koje se vežu oko gležnja. One su osmišljene u tri varijante, zeleno bijele koje čine karirani uzorak, ružičasto bijele u floralnom printu i šareni primjerak s uzorkom prugica.

Koje god odabrali, ove će sandale biti glavni adut vašeg outfita jer ljeto je upravo to – boje, boje i samo boje. Njihova cijena iznosi 279,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU ili u Stradivarius trgovinama. Mi smo zbog njih spremni stati u red, a vi?