Karbonoir – aktivirani crni ugljen za blještavo bijele zube!

Viktoria Šafranić 28. lipnja 2017.

Aktivirani ugljen iz ljuske kokosovog oraha prirodna je alternativa drugim sredstvima za izbjeljivanje zubi

Karbonoir prah

Što je aktivirani ugljen?

Aktivirani ugljen je izgledom sličan redovnom ugljenu, ali oni uvelike variraju. Naš ugljen dobije se grijanjem kokosovih ljuska kod ekstremno visokih temperatura (1700 °C i više) u posebnoj komori, u kojoj se tvari postupno dodava para i oduzima kisik.

U tom procesu ljuske kokosa pretvaraju se u izuzetno fini prah koji sastoji od nevjerojatno sitnih čestica. Ovaj prah ima izuzetan učinak mikroporozne apsorpcije i tako na sebe vrlo učinkovito veže sve nečistoće iz usta.

Karbonoir prahZapravo, priča o aktiviranom ugljenu počela se razvijati još davno, a koristi se više od 10.000 godina u medicini, a danas je sve više i više neophodan dodatak u kozmetičkoj industriji.

Prethodne generacije aktiviranom ugljenu u kozmetičke svrhe nisu pridavale puno pozornosti, ali su sada ljudi sve više svjesni snage ljepote koja dolazi iz prirode.

Aktivirani ugljen Karbonoir uklanja mrlje sa zuba, koje su uglavnom posljedica pušenja i pijenja kave i crnog vina. Ugljen također uklanja plak, djeluje antibakterijsko, a također štiti zube i održava svjež dah – sve što je potrebno za zube! Karbonoir prah.

Primjena

Aktivirani ugljen može se koristiti sa pastom ili bez. Četku smočite s vodom, nanesite ugljen i perite zube kao i obično. Kada završite četkanjem pranjem zubi i dobro ste ih očetkali, preporučujemo da ostavite prah da proradi još koju minutu, a zatim operite usta.
Četkajte jednom ili dva puta dnevno i rezultati će biti vidljivi vrlo brzo, ali je potrebno koristiti ga najmanje 21 dan. Sretna dobitnica popularnog Karbonoira je Helena Devčić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi na viktoria@elegant.hr!

Sastojci: 100 % aktiviranog ugljena iz ljuske kokosovih oraha.

Rezultati neće izostati, a vaši zubi bit će besprijekorni.

Ovaj učinkovit aktivirani ugljen Karbonoir možete naručiti preko web stranice www.karbonoir.hr ili preko njihove Facebook stranice.

Uvoznik za Hrvatsku:

Bilijun Partner d.o.o.

Petrovardinska 1C

10000 Zagreb

#blještava IGRA DARIVANJA

U suradnji s Karbonoir, jednu sretnicu nagradit ćemo prirodnim crnim prahom za izbjeljivanje zubi. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.