FOTO by Toblerone

Iće & piće

Karamela, bijela čokolada, bademi – Novo zlatno limitirano izdanje Tobleronea!

admin 25. kolovoza 2022.

Nadamo se da će čim prije stići i na naše police!

Manje-više, svi su barem jednom probali Toblerone čokoladicu. Riječ je o švicarskom brendu čokolade proizvedenom u Bernu. Toblerone je poznat po svom prepoznatljivom obliku, nizu spojenih trokutastih prizmi i slovima ugraviranim u čokoladu.

Švicarska čokolada u kombinaciji s medom i nugatom od badema čini nepogrešiv spoj. Uz standardnu verziju, imali smo priliku isprobati još nekoliko izdanja poput onog s bijelog čokoladom, slanim karameliziranim bademima i slično, a sada smo svjedoci novog limitiranog izdanja u golden vaijanti.

Toblerone predstavio novu čokoladu iz svoje palete neodoljivih okusa

Prvenstveno, mogli su se pronaći samo putem njihove web stranice u personaliziranom izdanju, i to po paprenoj cijeni od £17.

Čak ni onim zagriženim ljubiteljima Tobleronea to baš nije bilo po volji, stoga je super vijest da su trenutno dostupni i u Asdi po cijeni od £3,50 (preživjet ćemo bez personalizianog ruha). Ako imate nekog izvan granice, onda je super ako vam iste mogu dostaviti poštom, a ako ne, vrijedi se još malo strpjeti jer smo sigurni da će stići i u naše trgovine.

Što se tiče okusa, na Instagram profilima poznatih food blogera mogli smo zaključiti da je nevjerojatan. Tko ne bi volio ukusnu zlatnu karameliziranu čokoladu. Suptilne note karamele, ne previše intenzivne i lijepe bijele čokolade koja se topi u ustima. Komadići nugata od badema izgledaju fantastično i dodaju onu ukusnu slatku teksturu za žvakanje koju poznajemo i volimo. ⠀

Nedavno smo vidjeli video na Instagramu o tome kako pravilno odlomiti komadiće Tobleronea – trebali biste stisnuti dva vrha zajedno i da, stvarno funkcionira! Probajte i vi!

Dok čekamo novu verziju, uživat ćemo u Toblerone Cheesecakeu – čokoladni biskvit, kremasti sir, nougat i hrskava mliječna čokolada!