FOTO by Guess / Instagram @ultrasophisticate

Moda

Kaputići lila boje za sve koji žele izaći iz svoje komfor zone!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2023.

Evo kako nositi jedan od najvećih jesenskih trendova boja…

Kupnja smeđeg, sivog ili crnog kaputa bila bi racionalna odluka tijekom jesenskih dana, no ako želite izaći iz svoje zone sigurnosti i tmurno vrijeme razvedriti božanstvenim outfitom, kaput lila boje biste ovih dana trebali uvrstiti u svoj ormar.

Iako je lila prvenstveno proljetna boja, nitko ne može osporiti činjenicu da tako prokleto dobro izgleda uz jesenske odjevne kombinacije. U potpunosti će osvježiti vašu garderobu i savršeno se stopiti s brojim komadima poput traperica, bluza, udobnih trenirki i pletenih haljina. Ova laskava nijansa i onu će najobičniju kombinaciju učiniti ženstvenom.

Ako jedan dio vas govori da lila boja nije najbolja solucija u nadolazećim mjesecima, vjerujte nam na riječ da ćete biti sunce iza svakog oblaka ako odjenete lila kaput. Ova nježna boja na prvi pogled mami osmijeh i donosi pozitivu, što je sasvim dovoljan razlog da istom oplemenite svoj ormar. U Guessu smo pronašli kaputić i bundicu u lila boji koji bi mogli postati bestselleri.

Kaputić je midi dužine, a dolazi od mješavine vune i krasi ga krzneni ovratnik. Uz ovaj kaputić, naš savjet je upariti chic odjevnu kombinaciju koja uključuje košulju, svečanije hlače i gležnjače ili neku stylish jesensku haljinu.

220.00 €

Druga, jednako šarmantna je lila bundica od umjetnog krzna koju možete nositi na casual i elegantniji outfit.

Ova bundica dolazi u kraćoj izvedbi i u njoj ćete se definitivno osjećati cozy.

250.00 €

Ako želite izaći iz svoje komfor zone, lila kaputići prava su stvar.