FOTO by Instagram @sikakiwa / @ya_______i / @alexandra_monaa

Moda

Kaputi u goruće crvenoj najavljuju vatrenu sezonu!

Daria Lovrić 23. listopada 2023.

7 najljepših modela iz aktualne ponude koji će obogatiti vaš jesenski stil!

Sa svakom novom sezonom dolazi IT nijansa koja preuzme dominaciju. Nakon što nas je obuzela Barbiemanija i vladavina ružičaste, prve modne piste za jesen 2023. obojene su jarkom upečatljivom nijansom.

Riječ je o gorućoj crvenoj boji koja je vatrena, samouvjerena i odvažna. Jarko crvena zavladala je modnim pistama i najavila jesen. Od Fendija do Valentina Garavanija i Guccija, crvena je privlačila pažnju.

Simbolizirajući strast, ljubav i opasnost, crvenu nosimo i u dnevnim i večernjim prigodama, a sve ju češće viđamo kako krasi kapute i jakne.

Crveni kaputi izgledaju vrlo upečatljivo, prenose snagu, samouvjerenost i eleganciju, stoga smo iz aktualne ponude izdvojili 8 efektnih modela u koje ćete se naprosto zaljubiti.

Ove modele možete nositi i kombinirati s gotovo svim odjevnim komadima i uvijek će izgledati odlično, baš poput obožavanog crvenog ruža.

Osim što čini savršen kontrast neutralnim nijansama i paše uz zemljane tonove, crveni kaput možete kombinirati s drugim upečatljivim nijansama poput zelene i ljubičaste i poigrati se color-blocking tehnikom ili se okušati u odijevanju iste boje od glave do pete, što je trenutno vrlo popularno.

Ako ste u potrazi za novim kaputićem, predlažemo da razmislite o kupnji crvenog modela. Naše favorite iz Zare, Manga, Mohita, Reserveda, C&A, River Islanda i Tommy Hilfiger kolekcije škicnite niže u galeriji: