FOTO by Instagram @bojana.g.v

Poznati

Kao da ne stari! Bojana Gregorić Vejzović proslavila 50. rođendan!

admin 17. veljače 2022.

Ova poznata glumica izgleda mlađe no ikada…

Jedna od naših najuspješnijih filmskih i kazališnih glumica das slavi 50. rođendan. Bojana je u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem već 16 godina, u kojem su dobili i sina Raula.

Ova prelijepa brineta vrlo je aktivna na društvenim mrežama pa nas često počasti fotografijama iz privatnog i poslovnog života, no ova danas ipak je najposebnija. Vjerovali ili ne, Bojana na današnji dan obilježava 50. rođendan, a mi se ne možemo nadiviti njezinoj ljepoti.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u bijelom odijelu, ispod kojeg nosi elegantan crop top. Odjevna kreacija djelo je omiljenog modnog dvojca eNVy room, koja ovoj ljepotici stoji kao salivena. Njezina linija je besprijekorna, a što se tiče kose, elegantna nam je sa svim frizurama, no ova kratka najbolje ističe njezine lijepe crte lica.

Sa smiješkom na licu i svjećicom u ruci, glumica je uz fotografiju napisala: „Pola stoljeća j…te!“, a netom nakon toga počele su pristizati i čestitke. Pjevačica Nina Badrić je komentirala: „Izgledaš upola mlađe! I živjela još toliko! Sretaaaan!!, a sličnim komentarima su se pridružile i Nataša Janjić i Sandra Perković.

Vjerujemo da se sprema i veliko slavlje jer ipak je samo jednom okrugli 50. rođendan. Draga Bojana, želimo ti sve najbolje!