FOTO by Instagram @cindysostaric

Poznati

„Kao da je netko pritisnuo prekidač “ljubavi” u mom srcu“ – preslatki Ian proslavio svoj 1. rođendan!

Daria Lovrić 02. listopada 2023.

Veliko slavlje u domu najpoznatije TikTokera Sandija Pege i Cindy Šoštarić!

Sandi Pego i Cindy Šoštarić ovog su vikenda proslavili prvi rođendan svog sina Iana, a pritom su podijelili svoje duboke emocije koje su ih obuzele kada su prvi put postali roditelji.

Ian Pego 1. rođendan
Instagram @cindysostaric

Sandi Pego, poznati TikToker, podijelio je nekoliko predivnih fotografija s Ianom dok zajedno slave ovaj važan događaj, ali i fotografiju koja prikazuje Iana kao tek rođenu bebu. U opisu fotografija, emotivni Sandi podijelio je svoje dojmove o očinstvu i očarao pratitelje toplim riječima.

„Sjećam se dana kada sam postao roditelj… ahh, taj čudni hladni osjećaj! Moram priznati da nisam osjećao onu “ljubav na prvi pogled”. Prvih dana, osjećao sam sreću i uzbuđenje, ali da budem iskren, moj unutarnji emocionalni termostat nije bio podešen na “maksimalno zaljubljen” način. No, tih prvih mjeseci, nešto se dogodilo. To je kao da je netko pritisnuo prekidač “ljubavi” u mom srcu.“ – poručio je Sandi pa nastavio:

„Sada svaki dan kad moje čudo zaspi, tuge suze su moj suputnik. Kad ga vidim kako raste, te suze postaju poput svakodnevnog rituala. Ne mogu se boriti s tom čudnom energijom koja me nosi, ali iskreno, ne znam želim li je zaustaviti. Ponekad me stavi u čudnu poziciju kao što je trenutak kad mi Cindy pošalje njegovu sliku, a ja usred kafića zaplačem. Nisam tužan, nisam zabrinut. Dapače, to je neka vrsta čarolije u svemu tome. Možda jednog dana naučim kontrolirati svoje suze, ali do tada, pustit ću ih neka teku jer one su znak moje duboke povezanosti s ovim malim čudom koje je ušlo u moj život. Zato, dragi svijete, dozvolite mi da se “razbacujem” emocijama, i neka suze teku jer ljubav prema mom djetetu je čudo koje ne mogu kontrolirati.“

Osim emotivnim riječima, Sandi je oduševio i nasmijao pratitelje simpatičnim videom u kojem je Ianu za prvi rođendan kao poklon odlučio dopustiti sve što se inače ne smije. Simpatične scene prikazuju Iana kako razgovara na portafon, penje se na hladnjak, otvara ormariće u kuhinji, izvlači kuhinjsko posuđe i istražuje sve što inače ne bi smio.

Ponosna majka i influencerica Cindy Šoštarić također je na svom Instagram profilu objavila preslatki video u kojem su ona i Sandi Iana iznenadili Kinder krafnom s upaljenom svjećicom.

„Naš mali veliki dečko puni godinu dana… Moram priznati da mi je malo čudan osjećaj kada se sjetim da sam u ovim satima prije godinu dana uzela torbu i otišla u bolnicu kako bi navečer došao na svijet ovo prekrasno malo biće. Jao, kakve su to emocije bile! Sjećam se da nisam uopće mogla opisati riječima kako se osjećam, tijelo mi se treslo od straha i uzbuđenja, nisam mogla spavati. Držala sam Iana koji je tek došao na svijet, tako malena i nježna pahuljica, i ne mogu uopće vjerovati kako je to malo biće dio mene i mog tijela.

Koliko god je naporno biti majka jer pokušavaš biti dobra majka kako bi njemu omogućila najbolji mogući život, trudiš se i daješ njemu 110% od sebe do onog da pređeš preko granice iscrpljenosti, svaki put kada ga uzmem u ruke i on mi se onako sramežljivo nasmije i ušuška u mom zagrljaju, onda nekako izvučem snage za koje nisam ni znala da imam. Sve bih dala za njega, i sve ostalo nije bitno, samo da je on dobro i nasmijan!“ – poručila je emotivna Cindy!

Ian Pego 1. rođendan 1
Instagram @cindysostaric

Dekoracije za rođendan odisale su toplinom i kombinacijom plave boje i zemljanih tonova. Preslatki Ian je povodom rođendana zablistao u preslatkoj Moschino kombinaciji koja se sastojala od bijele košuljice s preslatkim medvjedićem, bež hlača i crvenih Vans tenisica.

Ian Pego 1. rođendan 2
Instagram @cindysostaric

Pridružujemo se čestitkama i malenom Ianu želimo sve najljepše povodom rođendana!