FOTO by Seth Fowler / Yezzy

Bizar

Kanye West prodaje čarape za 20$!

admin 10. svibnja 2024.

The Yeezy Pods prodavale su za za 200$, sada koštaju 20$

The Yeezy Pods su cipele nalik čarapama koje se navlače i imaju gumenu potplatu. Teško je odlučiti da li se radi o slabijim tenisicama ili jačim čarapama, ali jedno je sigurno, brend The Yeezy gubi kompas.

The Yeezy Pods prvi su puta predstavljene javnosti po cijeni od 200$ na službenoj Yeezy.com stranici, ali ove godine Kanye West dramatično je spustio cijenu s 200$ na 20$, a svima onima koji su ovaj model kupili po skupljoj cijeni od 200$ bit će refundirano 180$.

Yeezy Pods službeno su prvo izdanje tenisica Kanyea Westa otkako je raskinuo suradnju s adidasom. U listopadu 2022. adidas je službeno prekinuo suradnju s Kanye Westom nakon pjevačevih antisemitskih primjedbi na društvenim mrežama.

Tijekom 2023. adidas i Kanye postigli su dogovor o rasprodaji preostalih zaliha obuće, a prihodi su išli u dobrotvorne svrhe. U studenom 2023. bio je zakazan još jedan događaj predstavljanja adidas Yeezyja, ali ti su planovi vrlo brzo pali u vodu.

Foto: Seth Fowler

Početkom godine adidas je najavio da će rasprodati preostale dionice adidas Yeezy za koje se predviđa vrijednost od oko 250 milijuna eura.

Ovaj čarapa/tenisica model nudi kontinuirani minimalistički pristup obući ovog brenda, ali po svemu sudeći lako je pretpostaviti da i možda i jedan od posljednjih.