Kids

Kanna.hr – web trgovina uz koju će vaši mališani odrasti!

Viktoria Mikulić 16. lipnja 2019.

Božanstvene odjevne kombinacije, preslatki accessories i proizvodi za njegu osvojit će srca svakog roditelja…

Svi se ponekad želimo vratiti u djetinjstvo, u one bezbrižne dane kada je sve bilo tako jednostavno, lako. Iako je nemoguće vratiti vrijeme, s našom djecom imamo priliku ponovno proživjeti te neprocjenjive trenutke te stvoriti najljepše uspomene.

Nakon rođenja sina Maksima kojeg je željno iščekivala, mlada kreativka Kanita htjela je taj neopisiv osjećaj podijeliti sa svima.

Sasvim spontano odlučila se za poduzetnički pothvat te pokrenula vlastitu web trgovinu sa stvarčicama za najmlađe koja je već na prvi pogled širila pozitivnu energiju. Imena ‘Kanna’, kako i samu vlasnicu zovu od milja, ova preslatka online trgovina namijenjena je za djecu od 0 do 12 godina.

Unutar bogatog asortimana mogu se pronaći razni brendovi iznimne kvalitete. Ova mama htjela je svom sinu samo najbolje te joj je upravo taj maleni princ i bio polazišna točka pri odabiru brendova s kojima surađuje.

Bez obzira tražite li odjevne komade, modne dodatke ili njegujuće proizvode za svoju dječicu, ova online trgovina obuhvaća sve što vam je potrebno od prvog trenutka kada postanete roditelji do tinejdžerske dobi vaše djece.

Svaka mama je drugačija i nemamo svi jednak ukus, stoga je lijepo kada naiđeš na jedno ovakvo obiteljsko mjesto prepuno života u kojem gotovo svatko može pronaći nešto za sebe.

Nova ljetna kolekcija odjevnih predmeta odiše živopisnim bojama i šarmantnim printevima uz koje će vaša dječica biti glavna atrakcija na modnim ulicama. Od hlača, haljinica, bodija, kombinezona, sva odjeća istovremenom je nosiva i trendi.

Iz ponude bismo posebno izdvojili preslatka trokolica, zatim košare na kotačiće idealne za spremanje igračaka, kako u kući tako i prilikom odlaska na plažu te nezaobilazne mirisne sapunčiće.

Sigurni smo da ćete ovog ljeta pronaći nešto po vašem guštu. Za kraj vam još samo želimo reći da iako godine zaista lete, sada zauvijek možete sačuvati lijepe uspomene. Drugim riječima, kanna.hr bit će najljepši podsjetnik na početak jednog novog, onog najispunjenijeg života o kojem svi potajno sanjamo.

Za još detaljnije informacije posjetite njihovu službenu web trgovinu kanna.hr. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene reže Facebook i Instagram.

#prakticna IGRA DARIVANJA

U suradnji s dječjom web trgovinom kanna.hr jednu sretnicu nagradit ćemo s OlliElla kolicima idealnim za spremanje igračaka i odlazak na plažu. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica OlliElla kolica za spremanje igračaka je Ana Fabijanić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.