FOTO by Instagram @maraizdrvara / @thatbcwinegirl

Iće & piće

Kamo za vikend? Vinski grad ovog četvrtka dolazi u Zagreb!

PR 08. lipnja 2021.

Najljepša vinska oaza po prvi put dolazi u Zagreb i slavi sa stilom!

Vinski grad je ljetni festival vina nastao u želji da se stvori posebna manifestacija prilagođena posjetiteljima koji se ne bave vinom profesionalno nego tek otkrivaju svijet vina i uživaju konzumirajući ga u opuštenoj atmosferi.

Vinart je upravo za njih stvorio predivnu vinsku oazu unutar koje se predstavlja petnaestak vinara iz svih hrvatskih vinskih regija, čija vina se mogu kupiti po proizvođačkim cijenama te nekoliko izlagača s prigodnim zalogajima.

Nakon što je prošle godine održan u Puli, Rijeci, Vinkovcima i Varaždinu, Vinski grad će se ovog lipnja održati i u najvećoj hrvatskoj metropoli, gradu Zagrebu.

Omiljena vinska oaza po prvi puta dolazi u Zagreb. Na Trgu dr. Franje Tuđmana postavljen je jedinstveni open-air vinski bar s promotivnim cijenama vina i prigodnom gastro ponudom. Ulaz je besplatan, dobar provod zajamčen!

Vinski grad, ljetni festival vina traje od 10.6. do 20.6., od 16:30 do 23:00 h na Trgu dr. Franje Tuđmana. Uživajte u otmjenom druženju i odličnoj atmosferi uz najbolja vina i prigodne zalogaje po promotivnim cijenama (butelje već od 60 kuna!)