FOTO by Instagram @plitvicelakesnp / @croatiafulloflife

Putovanja

Kamo za vikend? Doživite Plitvička jezera u najraskošnijem godišnjem dobu!

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Čarobna jesen najposjećenijem nacionalnom parku daje posebnu notu i božanstvenu fotogeničnu kulisu...

Nacionalni Park Plitvička Jezera najstariji je, najveći i najposjećeniji hrvatski nacionalni park, kojeg upotpunjuje 16 jezera u različitim veličinama. S površinom od oko 300 km2 pravi je raj za posjetitelje iz cijelog svijeta.

NP Plitvička jezera

Ovaj nacionalni park prepoznatljiv je po svojoj gustoj šumi i kristalnoj modrozelenoj vodi, a njegova ljepota prepoznata je u čitavom svijetu. Brojni posjetitelji i influenceri nakon prvog posjeta nastavljaju posjećivati ovu prirodnu oazu dugi niz godina.

NP Plitvička jezera

Svako godišnje doba nosi svoje čari, pa tako Plitvička jezera promjenom godišnjeg doba svake godine dobiju jednu novu dimenziju koji ne smijete propustiti. Jesen je mnogima najdraže godišnje doba radi svoje raskošne palete boja i očaravajućih promjena u prirodi.

Instagram @plitvicelakesnp

Vatrene crvene, jarke žute i tople smeđe, nijanse su koje jesen čine toliko čarobnom i romantičnom. Plitvička jezera idealna su za posjet u jesenskom periodu jer su izvanredna kulisa za stvaranje predivnih fotografija i stvaranje uspomena za cijeli život.

Instagram @plitvicelakesnp

Prošetajte šumskim stazama, uživajte u šuškanju lišća i zaboravite na brige uz pogled na impresivne slapove Plitvičkih jezera. Nacionalni park Plitvička jezera i ove je godine, u „Mjesecu hrvatskog turizma“, za svoje posjetitelje pripremio posebne cijene ulaznica u razdoblju od 1.10. do 9.10.2022. Cijene ulaznice za odrasle bit će 80 kuna, za studente 45 kuna, a za naše najmlađe 35 kuna.

Kako bi se što bolje odmorili, skupili energiju za početak radnog tjedna i upotpunili plitvički jesenski ugođaj iskoristite cijeli vikend na Plitvičkim jezerima i uživajte s voljenom osobom. Pronašli smo šarmantan odmor za dvoje.

Luksuzan smještaj u srcu Plitvičkih jezera

Resort Fenomen Plitvice nalazi se u Nacionalnom parku Plitvička jezera, parku koji se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine. Smješten je u blizini Velikog Slapa i okružen očaravajućom prirodom. Interijer apartmana luksuzan je i elegantan, dok izvana izgled odmarališta podsjeća na ličko selo.

Kompleks sadrži vrhunski restoran, opuštajuću spa-zonu, teretanu na otvorenom te igralište za djecu. Posjetite Fenomen Plitvice i otkrijte gdje se susreću priroda i luksuz.