Kultura

Kamo za Valentinovo? U Laubu ?

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2017.

Massimo Lauba – Pregršt ugodnih iznenađenja Massimo  nam je spremio pod borom. U Novu 2017. zakoračili smo tako s novim videospotom, za pjesmu „1000 ljudi“. Iako smo navikli da Massimo i redatelj Radislav Jovanov Gonzo putuju Hrvatskom kako bi nam predstavili nešto novo („Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Tišina“, „Zemlja zove oblake“, „Indija“….) […]

Massimo Lauba – Pregršt ugodnih iznenađenja Massimo  nam je spremio pod borom. U Novu 2017. zakoračili smo tako s novim videospotom, za pjesmu „1000 ljudi“. Iako smo navikli da Massimo i redatelj Radislav Jovanov Gonzo putuju Hrvatskom kako bi nam predstavili nešto novo („Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Tišina“, „Zemlja zove oblake“, „Indija“….) ovog puta pripremili su nam potpuno drugačiji spot.

„Napokon nešto originalno i drugačije na muzičkoj sceni… Samo tako nastavi Massimo!“ ili „Uputstvo: slušalice i direktni udar je zagarantiran!“ samo su neki od komentara pod videospotom, koji će vas natjerati da pritisnete „play“ na Youtubeu.

Massimo Lauba

Paralelno s objavom novog spota Massimo najavljuje i koncert za Valentinovo u Laubi. U suradnji s brandom Martini, Lauba – kuća za ljude i umjetnost, prvi će put na koncertu ugostiti Massima i njegov bend.
U jednom nedavnom intervjuu Massimo je izjavio: “Ja volim posao napraviti tako da to ne bude posao, već mali komadić ljepote umjetnosti.” Spoj Massimove umjetnosti i umjetnosti koju njeguje Lauba mogu publici donijeti izvanredne trenutke, a što je bolje njego s tim osjećajem, i u pratnji voljene osobe, dočekati Valentinovo. Utorak, 14.2.2017. od 20 sati uživajte u zagrebačkoj Laubi na Massimovom koncertu! Massimo Lauba.

Ulaznice po cijeni od 199 kn za stajanje  potražite do 31.1. Danas u podne u prodaju će biti pušten i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 500 kn, a prodajna mjesta su: Aquarius Music shopovi u Zagrebu (Varšavska 13 i Branimir centar) i prodajna mjesta u sustavu EVENTIM (tražilica: https://www.eventim.hr/hr/outlets/ )
Najavljeni Massimovi koncerti uključuje sljedeće datume:

20.1.2017.Maribor (Rožmarin)
21.1.2017.Zadar (Arsenal)
28.1. 2017.Bihać (dvorana Luke)
11.2. 2017.Osijek (Gradski vrt), koncert s Ninom Badrić
14.2. 2017.Zagreb (Lauba)
17. i 18.2.2017.Skopje (Makedonska opera i balet)
30.6.2017.Mostar (Mostar Summer Fest)

I za kraj, Massimo krajem proljeća planira objaviti i novi studijski album, što znači da nas su pred nama i neke nove pjesme.