Film

Kamo otići večeras? Tulum na vrhu Zagreba?

Viktoria Mikulić 20. siječnja 2017.

Noćni život Zagreba je bogat. I zato se čini da mu je potrebna i ovakva plesna večer. Cilj nam je da se dolaskom na “La Boum Glamour” event osjećate posebno. Zato smo odabrali Zagreb Eye Vidikovac na Trgu bana Josipa Jelačića. Od Vas samo očekujemo da se odjenete elegantno (pri tom suptilno predlažemo muškarcima da […]

Noćni život Zagreba je bogat. I zato se čini da mu je potrebna i ovakva plesna večer. Cilj nam je da se dolaskom na “La Boum Glamour” event osjećate posebno. Zato smo odabrali Zagreb Eye Vidikovac na Trgu bana Josipa Jelačića. Od Vas samo očekujemo da se odjenete elegantno (pri tom suptilno predlažemo muškarcima da se srede bez tenisica i traperica) – jer Vaše dame zaslužuju takav izlazak, i u njihov odjevni odabir za ples uopće ne sumnjamo. Za glazbu će se pobrinuti sjajna DJ ekipa facebook grupe OSAMDESETE U ZAGREBU.

Inspiracija za ime je naravno došla od legendarnog filma “La Boum” u kojem Sophie Marceu pokušava napraviti tulum i pri tom riješiti tinejdžerske ljubavne nedaće. Mi pak želimo da se dobro provedete uz puno znanih melodija iz tih vremena – ali nećemo zanemariti i neke novije plesne favorite u duhu onih vremena.

Vjerujemo da bi Vam se ovo moglo svidjeti i da bi se mogli družiti češće. Broj mjesta je nažalost ograničen i zato iskoristite ovu priliku. Vidimo se na vrhu Zagreba.

Karte možete kupiti online: https://www.zagreb360.hr/proizvod/la-boum-glamour/ ili u samom neboderu na Trgu.

Cijena karte po osobi: 100 kn. Broj mjesta ograničen.