FOTO by Instagram @catcaffezagreb

Zabava

Kamo na topli napitak? Na ukusne poslastice u Cat Caffe u blagdanskom ruhu!

Daria Lovrić 06. prosinca 2022.

Choco Coco bijela vruća čokolada, Jaffa the Cat, Cherry bomb i Bajaždera novi su zimski okusi koje morate probati!

Već smo nekoliko puta pisali o Cat Caffeu koji se nalazi u Zagrebu. Naime, riječ je o prvom cat cafeu u Hrvatskoj i osim što ima bogatu ponudu toplih napitaka, imate priliku uživati i u društvu maca.

Ako dosad nikad niste bili u ovom šarmantnom kafiću, sada je idealno vrijeme da se zaputite u Kušlanovu 6 i uživate u cozy blagdanskom ambijentu.

Kamo za vikend? Na zimske napitke u Cat Caffe!

Cat Caffe je mjesto u kojem možete popiti kavu ili neki drugi napitak zanimljivog okusa s raznim dodacima i usput maziti mace koje tamo žive. Ove nas je godine posebno oduševio svojim predivnim interijerom u božićnom izdanju i naravno preukusnim novitetima od kojih nam sline cure.

Cat Caffe zimsku je sezonu otvorio omiljenim napicima kao što su Cherry bomb, odnosno vruća čokolada sa slojem mrvljenih keksića i pireom od višnje i Choco Coco bijela vruća čokolada s okusom badema s mrvljenim keksićima i pireom od kokosa.

Ako ste fan Jaffa keksa oduševit će vas Jaffa the Cat napitak od tamne čokolade s narančom i Jaffa keksićima, dok je naš favorit Bajaždera. Za ljubitelje Bajadere Cat Caffe u svoju je ponudu uvrstio božanstveni napitak od tamne ili bijele čokolade s lješnjakom i bajaderama kao dodatkom.

Cat Caffe idealno je mjesto želite li uživati u cozy atmosferi i maženju s macama. Ne preostaje nam ništa drugo nego probati apsolutno sve novitete, stoga je Cat Caffe ovih dana naša must –visit lokacija.

Ako ste ljubitelji inovativnih napitaka ili maca obavezno zapratite Cat Caffe na Instagram profilu i posjetite ih u blagdanskom periodu.