Zabava

Kamo na klizanje? Otvoreno Supernova klizalište u Buzinu i Dubravi!

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2021.

Koga vodite na klizanje?

Svatko ima svoju najdražu zimsku aktivnost. Netko uživa u izradi snjegovića, drugi peku medenjake i božićne kućice, treći pak najviše vole klizanje, nekima je najdraže sanjkanje, a tu su i oni koji obožavaju jedan profinjeni sport – klizanje. Mnogi klizači kažu da se na ledu osjećaju najslobodnije, poput ptice u letu koja je spremna pokoriti svijet.

Od malenih do velikih, svi jednako uživaju u ovoj zimskoj radosti. Ove godine nažalost neće biti klizališta na Tomislavcu, no to ne znači da trebamo očajavati, jer postoje druga mjesta gdje možemo doživjeti jednaku blagdansku čaroliju.

Dragi naši, došlo je i to doba godine kada uživamo u zimskim radostima, a kako drugačije nego uz Supernova klizalište! Uživajte u posebnosti zimskih radosti i doživite pravu čaroliju uz klizalište (na parkingu) koje vam je na raspolaganju od subote, 20.11., i to u sklopu trgovačkih centara Supernova Buzin i Supernova Garden Mall koji se nalazi u Dubravi.

Pridružite se i vi ledenoj čaroliji svakim radnim danom od 11 do 22 sata te vikendom i praznicima od 10 do 22 sata.

Najam klizaljki je 15 kuna, a cijena ulaznica za sve uzraste je 20 kuna dok je pomoćni medo za najmlađe 10 kuna. Pripremite se za najluđu zimsku zabavu uz Supernova klizališta…

Cijena ulaznice je 20 kuna za sve uzraste, a najam klizaljki 15 kuna te pomagalo za djecu u obliku medvjedića 10 kuna.