Kakvi plamenci, od sada lagano uživamo na ljenjivac-luftiću!

Engineer 20. srpnja 2019.

Godišnji nam služi da ne dižemo ništa teže od koktela i da se ispružimo na najdražem luftiću!

Prošle godine na plažama smo mogli vidjeti mnogo kupača koji su marljivo nosili ogromne luftiće u obliku plamenca ili jednoroga. Ove godine su ih nadmašili maxi-luftići sa spremnicima za cugu na kojima se bezbrižno možete zabavljati s prijateljima.

A što je s onima koji ne mogu više vidjeti plamence i jednoroge, a htjeli bi se opustiti bez galame i hrpe ljudi na luftiću? Imamo rješenje za one koji obožavaju guštati na suncu i dugo hvatati boju – nabavite luftić u obliku ljenjivca koji odgovara vašem ljetnom karakteru!

View this post on Instagram

Goals ✨🌴💦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: @blondebeachvibes⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #swimways #huggables #slothfloat #animalfloats #findyourpooltopia #hawaii #oahu #oahuhawaii #waikikibeach #poolparty #poolside #poolday #pooltoys #pooltime #poolfloat #summertime #summervibes #summerday #funinthesun #beachlife #beachday #beachfun #floatopia #floaties #slothlife #panda #teddybearfloat #funfloat #inflatable #paradise

A post shared by SwimWays (@swimways) on

Ovaj sivkasto-beige luftić stane komotno jedna osoba (za drugu ne bi pronašli mjesta sve i da je predviđen za dvije osobe, pretpostavljamo!), ugodan je za leđa, a pozu raširenih ruku možete doslovno kopirati prema obliku luftića, zato je on tu!

Ovaj luftić malo je skuplji od ostalih koje smo predstavili, ali se isplati imati ga po cijeni od 30 funti pošto ga možete brzo napuhati i on je jednostavno – super sladak!