Njega kose

Kakve ćemo frizure nositi ovog proljeća?

Antonija Andabak 22. ožujka 2017.

Donosimo 5 trendova koji će vas odmah osvojiti!

„Novo godišnje doba, nova ja, nove stvari za isprobati“. Ne dozvolite da sve ostane samo na riječima – pretvorite ih u djelo, a proljeće 2017. je pravo vrijeme, složit ćete se, za jedan mali makeover. Udobno se smjestite, opustite i pogledajte top pet trendova frizura koje ćemo nositi ovog proljeća. Tko zna, možda će vas inspirirati za jedan put do salona po novi izgled.

1. Razdjeljak sa strane

Ovako stilizirana frizura jamči veliku promjenu s malo truda, daje dašak Hollywood glamura kojem svi ponekad težimo. Razdjeljak sa strane s mekanom kosom u posljednje je vrijeme hit frizura koju rado nose zvijezde na crvenom tepihu ili modeli na predstavljanju novih kolekcija, a vi je možete nositi uz kožnu jaknu ili romantičnu haljinu za večernji izlazak.

2. Začešljana kosa

Instantno dodajte toliko potrebnu dozu drame u svoj dan ( ili noć ) s ovom jednostavnom frizurom. Začešljana kosa predivno otvara vaše lice, a crte lica su profinjeno istaknute bez podizanja kose u visoki rep. Minimalistički make up pristaje uz dramatičan look začešljane kose.

Photos by: Victor Boyko, C. Flanigan/Getty

3. Golden rose nijansa kose

Apsolutna kraljica boja, osobito dolazi do izražaja ovog proljeća jer je sveprisutna – s razlogom! Predivno se stapa s velikom paletom tonova kože,a toplina golden rose nijanse laska gotovo svima. Boja je vladala ulicama prošle godine, a ove godine je s razlogom i dalje prisutna.

4. Brigitte Bardot inspirirana frizura

Točno to smo tražili ovog proljeća! Podignite polovicu kose, malo više no što ste navikle, pričvrstite ukosnicama, a šiške slobodno ostavite da padaju sexy na vaše čelo. Obožavamo retro vibru koju donosi frizura insprirana glumačkom legendom Brigitte Bardot.

Photos by: HotonBeauty, Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty

5. Šiške + dugački bob ( lob )

Ležerni dugački bob je vrlo tražen u posljednje vrijeme. Kada mu dodamo šiške, dobivamo jednu „lijenu“ firzuru koja je istodobno sexy i opuštena. Ovakav stil frizure ćemo još dugo viđati na ulicama, slavnima, stoga predlažemo da probate i vi: šiške, slojevi koji se stapaju i lob dužina.

Photo by: Getty