FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

Kakva poslastica! Stigla LOTUS BISCOFF čokoladna jaja punjena Speculoos kremom!

Daria Lovrić 21. veljače 2023.

Uskršnji novitet stiže u dvije varijante - birate li mliječnu ili bijelu čokoladu?

Nakon što smo Vam predstavili nekoliko noviteta kojima su nas iznenadile vodeće tvrtke za proizvodnju slastica vrijeme je za još jedno iznenađenje. Nakon Kinder Bueno mini čokoladnih jaja, Ferrero čokoladnih jaja u uskrsnom izdanju i Milka čokoladnih jaja stiže nam raj za nepca s Biscoff potpisom.

Lotus keksići poznati su u cijelom svijetu i obavezan su dodatak uz kavu, čaj ili kakao i jedan od naših omiljenih sastojaka za izradu cheesecake-a i mnogih drugih kolača. Osim u keksićima, imali smo prilike uživati u mnogim drugim varijantama slastica s prepoznatljivim okusom poput KitKata s Lotus keksima te bijelom čokoladom s Lotus keksićima.

Ususret Uskrsu, na tržište su stigla LOTUS BISCOFF mala čokoladna jaja punjena originalnom Speculoos kremom.

Čokoladna jaja dolaze u dvije verzije – onoj s mliječnom i bijelom čokoladom. Svaka verzija ukusnih čokoladnih jaja sa sočnim kremastim Speculoos punjenjem dostupna je u zasebnom pakiranju, ali ako preferirate obje vrste čokolade možete kupiti i miješano pakiranje.

Ovaj ukusan novitet brenda Biscoff trenutno je dostupan u Belgiji i Luksemburgu, a mi se nadamo da će uskoro ugledati svjetlo dana i na našim policama.