Kako učinkovito očistiti organizam u samo 14 dana?

Viktoria Šafranić 26. svibnja 2017.

CYRASIL detox paket pomaže očistiti organizam od negativnih čimbenika koji utječu na vaš izgled i zdravlje

CYRASIL detox – Ljeto je pred nama, svatko od nas želi biti u dobroj formi, izgledati lijepo, no pritom je važno misliti i na svoje zdravlje. Brzinske dijete čine samo kratkoročne rezultate i to možda samo na vanjski izgled, no vrlo brzo se pokažu neučinkovitima. Ako je osoba dugo ‘prakticirala’ loš način života, to se na njoj itekako vidi, posebice na koži.

Prvenstveno, važno je očistiti organizam od svih negativnih učinaka koje smo gomilali mjesecima, osobito u zimskim mjesecima kada se malo previše opustimo i zanemarimo loše čimbenike koji utječu na naše zdravlje.

Predstavljamo vam CYRASIL detox paket, iznimno učinkovit kod detoksikacije, koji u samo 14 dana pomaže očistiti organizam od loše prehrane i nezdravog načina života. Njegov učinak je izuzetno snažan kod problema s kožom i kosom, kao i kod nadutosti, čestih glavobolja, jetrenih oštećenja, zatvora te kod problema s alkoholom.

Kod osoba koje imaju izrazitih problema s aknama, ovaj paket u vrlo kratkom vremenu otklanja sve nečistoće i bakterije te vraća kožu u prvobitno stanje, kako bi opet mogla pravilno disati. Pritom, definitivno utječe i na unutarnje organe kao što su jetra, bubrezi, krvne žile, koji nakon korištenja ovog proizvoda puno učinkovitije funkcioniraju.

CYRASIL detox

Preporučuje se kod:

• detoksikacije
• adjuvantne terapije kod trovanja
• usporene probave, osjećaja napuhnutosti
• čestih glavobolja uzrokovanih oštećenjem jetre
• jetrenih oštećenja i opterećenja
• problema s alkoholom
problema s kožom (akne, upalni procesi..)
• hiperkolesterolemije i povišenih triglicerida
• zatvora
• debljine i celulita

Sastojci koji se nalaze u jednoj bočici:

Sojin lecitin obogaćen fosfatidilkolinom, koncentrirani sok od crne rotkve (Raphanus sativus L. var Nigra.), ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus L) i ekstrakt ploda sikavice (Silybum marianum Gaertner), rafinirani šećer od šećerne trske, limunska kiselina i prirodni okus limuna u biljnom glicerinu. CYRASIL detox. Sretna dobitnica CYRASIL detox paketa je Andreja Živković. Čestitamo i molimo da nam se javi s podacima na viktoria@elegant.hr!

Kako se koristi?

Popiti jednu bočicu dnevno, izravno ili razrijeđenog u čaši vode.

Tretman je preporučljiv za zdrave osobe jednom godišnje, a za osobe s nekim problemima vezanim uz spomenute indikacije i više puta. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Neka vam zdravlje vašeg organizma bude na prvom mjestu, jer je to glavni indikator koji pokreće sve ostalo. Dopustite si zdrav način života, CYRASIL detox paket savršen je odabir…