FOTO by Instagram @nivessimpson / @minea.official

Poznati

Kako su se poznate ljepotice sredile za prvu virtualnu modnu reviju ELFS-a?

Krešimir Šustić 08. svibnja 2020.

Prva virtualna modna revija poznatog modnog dvojca!

Kriza uzrokovana korona virusom pogodila je brojne industrije u svijetu, među kojima se našla i modna. Kako bi poznati dizajneri nastavili sa svojim radom, svakodnevno smišljaju razne ideje kojima donose dašak glamura u domove svojih vjernih kupaca.

Poznati modni dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji stoje iza poznatog domaćeg brend ELFS jučer su nas počastili prvom virtualnom modnom revijom.

Osim što su pomakli modne granice, ovog puta show je bio humanitarnog karaktera, te sav prilog ide udruzi Hrabri telefon za očuvanje mentalnog zdravlja.

Kolekciju Rivijera S/S 2020 opisali su kao retro, romantičnu i luksuznu, nosile su je brojne poznate dame iz svojih domova, a posebno iznenađenje bili su nastupi Ivana Dečaka iz Grupe Vatra i DJ-a Mike&Me.

Mi smo i ovoga puta izdvojili najbolje kombinacije kojima su nas dame iz javnog života oduševile i pokazale kako se u karanteni može izgledati fancy i dotjerano. Dominirali su favoriti sezone, haljine, a razni modeli i boje na tren su nam skrenuli misli s trenutne situacije.

Posebno bi istaknuli pjevačicu Mineu koja je zasjenila sve u modelu krem boje s volanima i tako istaknula savršeno isklesanu liniju. Radijska voditeljica Nives Ivanišević pravi je dokaz kako se fura popularni komplet u neodoljivoj krem nijansi.