FOTO by Instagram @marijanabatinic / @nanulananula / @majasuput

Poznati

Kako su poznati proslavili Valentinovo? “Sve što jesam, on mi je pomogao biti.”

admin 15. veljače 2022.

Love is in the air...

Ljubav ovih dana vlada zrakom i osjeća se na svakom koraku, no jučerašnji dan ipak smo posebno obilježili. Mnogi su se odlučili za romantičnu večeru uz svijeće, neki su otputovali, a neki se samo prisjetili koliko im je svaki dan dragocjen jer uz sebe imaju voljenu osobu.

Mi smo izdvojili neke poznate ljepotice koje su na svojim Instagram profilima objavile simbolične fotografije s jačim polovicama.

Iako je Valentinovo samo podsjetnik da bismo u svakome danu trebali iskazivati ljubav, ipak je lijepo što postoji dan kada su emocije još jače.

Marijana Batinić je objavila fotografiju s jednog od njihovih zajedničkih putovanja, na kojoj zaljubljeno pozira sa suprugom Matejem. Poznati par na slici se nalazi u najromantičnijem europskom gradu – Parizu, a u pozadini je Eiffelov toranj.  

Uz osmijeh na licu kratko je napisala: „Sretno Valentinovo svima koji slave!“

Ella Dvornik Pearce ima definitivno najslađu fotografiju, a na istoj se nalaze njezine dvije djevojčice i suprug Charles, s prekrasnim crvenim balonima u obliku srca. Ella je uz sliku napisala:

“Dok si ne nađu svoje druge polovice uvijek mogu računati na tatu da im nosi čokolade i balone. sretno valentinovo!”

Nakon toga je objavila još jednu fotku na kojoj se lijepa plavuša nalazi s ogromnim buketom crvenih ruža, koji je zasigurno dobila od supruga.

Maja Šuput, njezin suprug Nenad i sinčić Bloom ovih su se dana uputili u toplije krajeve, točnije u Tulum, Mexico. Na svom je Instagram profilu s nama podijelila samo djelić očaravajuće atmosfere s pješčanih plaža.

Posebno nas se dojmila fotka na kojoj je njezin suprug drži u naručju i ljubi, a uz objavu je napisala: „Sretno Valentinovo mužiću!“

Jučer smo pisali o poznatom paru Ivanišević koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih destinacija. Maldivi, otočna država u Indijskom oceanu pravi je raj na zemlji, a vjerujemo da su se u to uvjerili i Goran, Nives i njihov sin Oliver koji su ovdje po drugi put zajedno.

Ovu idilu podijelila je na svom Instagramu kao i brojnim storyjima, među kojima se nalazi i krevet s natpisom „Happy Valentines’s Day“.

Nataša Janjić jučer je objavila fotografiju s mužem na jezeru Bled. Ispred njih se nalazi i simbolično srce, a uz objavu je kratko napisala: „Imamo mi tih Valentinova puno.“

Adriana Ćaleta Car stavila je prelijepu sliku gdje zajedno sa svojim suprugom Dujom pozira na plaži, na romantičnom jahanju.

Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes ovo Valentinovo slave zajedno, ali u malo drugačijem izdanju.

Uz zajedničku fotografiju, prelijepa glumica je napisala: “Valentinovo kažete…nama je radno pa evo jedne službene.Kada mi postavljaju pitanje kako je to stalno biti zajedno,pa i na poslu;odgovaram: Sve što jesam,on mi je pomogao biti.”

Nevena Rendeli Vejzović je također objavila fotografiju na kojoj ljubi svog supruga i kratko napisala: “C’est la vie mon ami!”