FOTO by Instagram @izakova / @elladvornik /@cindysostaric

Poznati

Kako su poznati proslavili Valentinovo? “Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu!”

Daria Lovrić 15. veljače 2023.

Ella Dvornik, Izabel Kovačić, Maja Šuput, Bojana Gregorić...

Najromantičniji mjesec u godini jučer je doživio svoj vrhunac i nadamo se da ste s voljenim osobama proveli predivan dan/večer. Iako bi ljubav trebali pokazivati konstantno, Valentinovo je poseban dan koji slavimo na raznorazne načine.

Mnogi od nas su se odlučili na odlazak na romantičnu večeru, koncert ili kratko putovanje, dok su neki odlučili ovaj poseban dan proslaviti unutar vlastitog doma prisjećajući se lijepih trenutaka.

Istražili smo kako su poznati Hrvati proveli Valentinovo i izdvojili neke od njihovih najljepših trenutaka koje su objavili na svojim Instagram profilima.

Ella Dvornik i Charles Pearce svakog Valentinova imaju još jedan dodatan razlog za slavlje. Naime, na Dan zaljubljenih pada im godišnjica braka, a povodom desete godišnjice veze, a četvrte godišnjice braka, Ella je objavila njihovu fotografiju s vjenčanja.

„Prošli smo sve doslovno u ovih 10 godina! I uspone i padove i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve. Al djeca su nam bila definitivno najbolje što smo proizveli! Cheers 4. Godini! Kako smo se istrpili ovako ludi, samo nebo zna. Idemo dalje, spremni na sve .“ – napisala je emotivna Ella ispod fotografije.

Instagram @charles_pearce

Emotivnu čestitku izradila im je kćer Lumi, a ponosan Charles podijelio je fotografiju na svom profilu – „Ostavljam ovo za budućeg sebe… Lumina prva čestitka za Valentinovo tati i mami!“.

Predivna Izabel Kovačić također je dobila čestitku od svog mališana Ivana te slatki crtež objavila na svom Instagram storyju uz emotikon srca.

Instagram @izakova

Bojana Gregorić Vejzović povodom Valentinova je dobila predivne narančasto-ružičaste tulipane, dok je Ivan Šarić u šaljivom videu voljenu osobu – sebe, iznenadio ružom i krafnama.

Instagram @bojana.g.v

Omiljena glumica Nataša Janjić Medančić na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju sa suprugom Nenadom, s njima omiljenog mjesta. „Ljubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog“ pisalo je u pozadini slike, na prozoru kafića.

Instagram @nanulananula

Predivna Nataša nedavno je pozirala u efektnoj crno-bijeloj haljini s voluminoznom mašnom i ispod objave poručila – „I can buy myself flowers, ali kupila sam ovu haljinu i vino. Vikend pred Valentinovo može službeno započeti!“.

Instagram @nanulananula

Cindy Šoštarić Valentinovo je provela u društvu supruga i svog sina Iana kojeg je oduševio balon u obliku srca. Povodom Dana zaljubljenih Sandi Pego svoju je ljubav iznenadio buketom crvenih ruža i mnoštvom balona. Predivna Cindy na svom je Instagram profilu podijelila i fotografiju na kojem par pozira davne 2018. godine.

Instagram @cindysostaric

Kada govorimo o crvenim ružama, ne možemo ne spomenuti spektakl koji je Nenad Tarantinov pripremio za pjevačicu Maju Šuput. Nenad je naime, svoju suprugu iznenadio s čak 3500 crvenih ruža.

Oduševljena Maja nije skrivala emocije i na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj u izazovnom izdanju pozira među ružama. “Ok WoooooW…Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu! Sretno Valentinovo svima!”