FOTO by Instagram @majasuput / @frankaofficial_ / @iva.radic

Poznati

Kako su poznate obitelji proslavile Uskrs?

admin 11. travnja 2023.

U društvu najmilijih, svatko je najvažniji blagdan u godini obilježio na svoj način...

Ako nas nešto istinski raduje kada dođu blagdani, to je spoznaja da smo okruženi svojim obiteljima. Svatko tko je imao priliku biti u krugu najbližih u vrijeme Uskrsa, pravi je sretnik.

Produženi vikend iza nas protekao je u raznim običajima i aktivnostima, no svi bismo se mogli složiti oko jednog, prejedanje kojem nema kraja. Danas se lagano pripremamo za prvi trening nakon maratona hrane u vidu šunke, jaja, janjetine, pince i naravno – bezbroj kolača.

Neki su spomenute trenutke ovjekovječili objavama na društvenoj mreži Instagram, a mi smo izdvojili one najposebnije:

Maja, Nenad i Bloom Tatarinov objavili su prekrasnu fotografiju iz vlastitog doma, na kojoj ne nedostaje osmijea i pozitivnih vibracija. Najslađi od svih definitivno je maleni Bloom koji blista u košuljici i neodoljivim traper tregerima.

Iva Radić uputila se sa svoje troje djece u New York i uopće ne sumnjamo da im je ovaj Uskrs bio fenomenalan. Na kraju krajeva, nije važno gdje si, već s kim si…

Nevena Rendeli Vejzović objavila je snimku na kojoj njezine tri mališanke koračaju ulicom u matching krem balonerima te odlaze na obiteljski ručak. Netom kasnije prikazan je blagovaonski stol prepun uskršnjih delicija i sretnih lica.

Marijana Batinić također je objavila snimku iz rodnog Splita, gdje je u fokusu voditeljica i park prepun uskršnjih dekoracija.

Lejla i Tarik Filipović ovog su se Uskrsa odlučili zaputiti u London. Pozirali su ispred London Eye, a osmijeh na njihovim licima govori više od tisuću riječi.

Šećer na kraju, tu je prelijepa Franka koja je za Uskrs objavila jednu emotivnu fotografiu na kojoj su se slučajno pojavili njezin sin Viktor i ljubimac Oskar. U objavi je napisala: “Sretan Uskrs svim dragim ljudima.. uz meni najdraži trenutak prošli tjedan, kada su mi Viktor i Oskar uletjeli u kadar na jednom jako posebnom snimanju. Hvala @corlukav05_14 što si mi ih doveo i hvala @johanne_production što si ulovila ovaj inače neuhvatljivi trenutak! Želim vam da dan provedete s najdražima, uz obilje smijeha i ljubavi. Nedjelja je i mi se i večeras bez iznimke gledamo na malim ekranima uz @plessazvijezdama.”

Svima, a posebno našim čitateljima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!