FOTO by Instagram @iva___radic / @frankaofficial_ / @nevenarendeli

Poznati

Kako su poznate mame obilježile Majčin dan

Mia Vodopija 10. svibnja 2021.

Samo je jedna mama

Svatko ima mamu! Mame su nas nosile, rodile, dojile, uspavljivale, mijenjale pelene, kupale, hranile, oblačile nas i postepeno učile svemu što znamo.

Upravo zbog toga što su majke posebna magična bića neizmjerne snage, zaslužile su svoj dan. Neki majci naprave doručak u krevetu, neki je izvedu na brunch, neki su prošetali s mamom po Maksimiru, neki su mamu odveli u kino ili kazalište. Iako postoji zbilja mnogo načina da pokažete majci zahvalnost za njezinu neprocjenjivu ulogu, najsigurniji način da joj uljepšate dan jest da ju nazovete i pitate kako je – neke se stvari ipak ne mogu kupiti novcem.

Ako vas zanima kako su poznate mame obilježile Majčin dan, nastavite čitati!

Franka Batelić je svom malom Viktoru rekla da je sreća najveća i zaželjela je svim majkama Majčin dan uz kratku poruku: “We got this!”

Nevena Rendeli je o svojim djevojčicama napisala da majčinstvo možda jest najteži posao na svijetu, ali ujedno i najnesebičniji, zbog nagrada koje život znače. Također je dodala da su majke previše zaposlene da bi uživale u trenutku, da im je na pameti preživljavanje, a na kraju dana nemaju vremena prebirati po svim divnim trenucima. Poručila je majkama da se pobrinu za sebe. A i čaša vina može pomoći.

Iva Radić je kratko i slatko poručila svojoj majci Ljerki sretan Majčin dan te opalila zajedničku fotografiju.

Ella Dvornik-Pearce se o svojim slatkišima raspisala u obliku rime: “Ni ručak nisam pojela nikad u komadu, sve slatkiše koje sam donijela, uvijek mi ukradu. Ljutite me malo, al nasmijete me više; ne bude mi tu stalo sve što mi se piše”. Rekla je kako će misliti na svoju djecu i kada budu stare te kako je njoj cijela godina zapravo Majčin dan.

Jelena Veljača je objavila sliku sebe i Lene na promociji slikovnice Princeze Čučkoline, koju je Veljača i napisala za svoju kćerkicu.

Iva Šarić je stavila story kojim je pokazala da nema ljepšeg od toga kada vam dijete napiše pjesmu, a nedavno je postala trostruka mama.

Severina je u svom Insta videu za Majčin dan zahvalila majci na svemu dodavši kako se za nju ne bira ni mjesto ni vrijeme.