Astro

Kako se Blizanci slažu s ostalim horoskopskim znakovima

Engineer 19. svibnja 2023.

Kompletna analiza slaganja Blizanaca s ostalim horoskopskim znakovima

Blizanci -Ovan: Intelektualna privlačnost je najdominantnija, Blizanac misli i radi brzo kao i Ovan, oboje su impulzivni, komunikativni. Najveća razlika među njima da je Ovan iskren dok je Blizanac najprevrtljiviji znak zodijaka i tu može nastati problem, ali prijatelji ostaju do kraja.

Blizanci – Bik: Blizanci će Bika privući svojom komunikacijom i zabavljačkim sposobnostima na što oni mogu biti pomalo i ljubomorni jer Bikovi život doživljavaju na drugačiji način nego Blizanci. Kako Blizanci vole česte promjene pitanje je koliko im jedan Bik to može pružiti. Ovo je veza na kratke staze, jer Bik ne može pratiti brzi tempo Blizanci.

Blizanac – Blizanac: veza koja se bazira na razigranosti, zafrkanciji s puno priče, dvije osobe koje su u duši djetinjaste. Do nesporazuma može dolaziti zbog njihove neodgovornosti i nemara. Veze mogu biti kratke jer dva Blizanca zajedno teško uspijevaju održati stabilnu vezu duže vrijeme, jer jednostavno nisu rođeni za trajnost i stabilnost.

Blizanci – Rak: Blizanci su promjenljivi i zračni, a Rak kardinalni i vodeni znak koji mogu dobro funkcionirati jer ovdje se isprepliće intelekt i emocije. Rak će Blizancu pokazati kako da uspori, a Blizanci će Raku pokazati kako da iskaže svoje emocije koje Rak najčešće drži u sebi. Blizanci će voljeti Rakovu privrženost domu i obitelji, a Rakovi vole blizančevu galantnost i razigranost. Jedan drugome pružaju ono što mu nedostaje.

Blizanci – Lav: Ovo je razigran, dinamičan odnos pun optimizma. Oba znaka imaju puno energije i entuzijazma. Lav mora paziti da previše ne naređuje i tako ugrozi Blizanca. Intelektualno i komunikacijski se mogu odlično slagati. Lav zna biti teatralan a pametni Blizanac će prihvatiti njegovo ponašanje, dok Lav odlično razumije nove ideje Blizanca.

Blizanci – Djevice: Precizna, spora i analitična Djevica može živcirati brzog lepršavog Blizanca.U ljubavnoj vezi može ih privući različiti pristup životu i ljubavi, Blizanci mogu cijeniti praktični pristup životu jedne Djevice koja im može pomoći da se više uključe u život. Kako s oba znaka vlada Merkur planeta intelekta svakako da će komunikacija i intelektualni pristupu njihovoj vezi biti dominantan.

Blizanci – Vage: oba zračna znaka, veseli, optimistični uživaju u odnosu. Vagi se sviđa intelektualno zavođenje Blizanca dok Blizanac ne može odoljeti Vaginom šarmu, jer Vaga je ipak ljupka Venera. Dok su Blizanci bolji u stvaranju novih ideja dotle je Vaga bolja u njihovoj realizaciji. U ovoj vezi Vaga je ta koja preuzima vodstvo, a zajedno mogu dobro surađivati i otvarati jedan drugome nove vidike.

Blizanci – Škorpion: Blizancima vlada Merkur planeta komunikacije Škorpionima Mars koji predstavlja strast i Pluton koji je simbol moći. Škorpion je najerotičniji znak zodijaka, vrlo strastven i ljubomoran koji traži predanost, a kako su Blizanci sugestivni i komunikativni lako dokazuju svoju lojalnost. U vezi su Blizanci površni a Škorpion je strateg i preuzima inicijativu. Blizanci Škorpiona mogu jako povrijediti.

Blizanci – Strijelac: Veza davanja i primanja za koje nijedan od njih nije spreman, iako su kompatibilni znakovi spoj zraka i vatre, oboje su avanturistički orijentirani s jakim intelektom željni novih znanja, otkrića na svim poljima. Dobri su ljubavnici i još veći prijatelji.Ovo je strastvena veza u kojoj je uvijek neka akcija, ovdje nema sredine ili je savršeno ili je katastrofa. Entuzijazam i velika količina energije je ono što ih najviše drži zajedno.

Blizanci – Jarac: emocionalno hladni distancirani Jarci nisu previše zanimljivi Blizancima, imaju totalno različite svjetonazore. Jarac ne može razumjeti humor Blizanca dok Blizanca nervira jarčeva upornost i istrajnost.Jarac je spor, skroman, promišljen i odmjeren , dok je Blizanac njegova suprotnost. Kod Blizanca partner Jarac može utomiti njegovu veselu narav i vrlo živi um. Za opstanak veze oboje se moraju mnogo potruditi i dopustiti jedan drugom da budu ono što jesu.

Blizanci – Vodenjak: ovo je par snova oba intelektualna zračna znaka, često im se dešava ljubav na prvi pogled, intelektualno se nadopunjavaju i mentalno stimuliraju. Vodenjak je pun razno raznih ideja u koje se Blizanci zaljubljuju. Kako oba znaka iznad svega cijene svoju slobodu u ovoj vezi to mogu s lakoćom postići. Oba znaka su brzi u komunikaciji , puni energije i novih ideja. Vodenjak je taj koji preuzima vodstvo. Blizanci su najveći mislioci a Vodenjak je najveći humanitarac Zodijaka tako da se i na ovim poljima dobro razumiju.

Blizanci – Ribe: dva potpuno različita svijeta , kao nebo i zemlja, ovdje se isprepliće zrak i voda, kombinacija intelektualnog s emocionalnim, ali ipak se mogu razumjeti jer Blizancima upravlja Merkur dakle razum a Ribama Jupiter i Neptun koji donose želju za dubljim spoznajama i duboku intuiciju, tako da Ribe Blizance mogu razumjeti na intuitivnoj razini iako imaju velika očekivanja. Kako su oba znaka promjenljive kvalitete tako bez obzira na svoju različitost postaju kompatibilni.