Kako sam se nakon 28 godina konačno naspavala…

Viktoria Mikulić 22. ožujka 2019.

Znate onaj osjećaj kada se nakon samo 6 sati sna probudite poletni, puni energije i dobrog raspoloženja? Ne znate? Nisam ni ja znala…

Da je kvalitetan san jedan od najvažnijih faktora koji utječe na naše razmišljanje, koncentraciju, kao i brzinu obavljanja naših obveza, u teoriji smo znali odavno.

No u praksi rijetko se pridržavamo određenih rituala spavanja poput lijeganja u predviđeno vrijeme bez pametnih telefona i ostalih gadgeta koji nas nesvjesno ometaju prilikom odlaska na spavanje.

Iako već godinama pokušamo uspostaviti pravilnu rutinu spavanja koja uključuje barem 8h sna, svakodnevne obveze i izazovi koji su pred nama ne dopuštaju nam da se istog pridržavamo.

Medico Home

Koliko god se trudili, jednostavno je nemoguće zaspati i buditi se u unaprijed određeno vrijeme, posebice jednom roditelju dok dječica ne odrastu.

No mi smo pronašli rješenje i utjehu za sve neprospavane noći. Riječ je o domaćem proizvođaču Medico Home čiji su nas proizvodi za spavanje naprosto osvojili. Uz njihov anatomski jastuk i madrac od džepićastih opruga naspavala sam se kao nikada i svakome bih preporučila ove obećavajuće proizvode.

Evo i nekoliko razloga koji Medico Home proizvode za spavanje ističu od ostalih…

Medico Home

Ova web trgovina posebna je po mnogočemu, a najviše od svega sviđa nam se njihova ponuda Sleep Trial unutar koje omogućuju da vratite madrac, nadmadrac ili jastuk u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat jedino mole da na madracu prospavate minimalno 30 dana.

Medico Home

Također, pristupačne cijene jedan su od važnih segmenata prilikom kupnje proizvoda koje planiramo koristiti dugoročno. Njihove cijene među najpovoljnijima su na tržištu, a kvaliteta je jednaka ili bolja, samo je razlika što ova virtualna trgovina nema troškova marže, najamnine i slično već kupujete direktno od proizvođača.

Medico Home

Besplatna dostava još je jedan plus zašto su Medico Home proizvodi naši favoriti. Ima li ljepšeg nego iz udobnosti vlastitog doma odabrati asortiman za spavanje?

No dobro, ovdje nismo da vas nagovaramo na kupnju već samo da podijelimo s vama svoje iskustvo koje možda još nekome može pomoći. Tek sam sada zapravo postala svjesna koliko spavanje utječe na obavljanje zadataka kao i motivaciju koja nam je svakodnevno potrebna.

Ako ste slučajno u potrazi za novim jastukom, madracem, nadmadracem ili podnicama, zavirite u raskošan asortiman domaće web trgovine Medico Home jer bi vam ista mogla promijeniti život. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

P.S. Za svaku narudžbu do kraja ožujka iznad 1.500,00 kn uz KOD eleganthr na poklon dobivate anatomski jastuk po izboru, Indigo Sleep ili Indigo Dream u vrijednosti od 440,00 kn! Također, u tijeku je i akcija na madrace do 40% koja traje sve do 31.03.

Medico Home

#sanjiva IGRA DARIVANJA

U suradnji s Medico Home, darujemo Vas s 2 Indigo Sleep anatomska jastuka. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 2 Indigo Sleep anatomska jastuka je Ankica Prosinečki. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.